KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDEN

KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDEN

TURGUTREİS´E İKİ TESİS BİRDEN

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Turgutreis Mahallesi´ne yapılan hizmetlerle bölgenin çehresini değiştirdiklerini söyledi. 


Turgutreis Mahallesi´nde yapımı tamamlanan toplamda bin 300 metrekare alana sahip sosyal tesis ile bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilen Aile Sağlık Merkezi´nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, mahallelerin ihtiyaçlarına göre hizmetler ürettiklerini söyledi. Kocasinanlılara daha güzel ve daha iyi hizmetler vermek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?İlçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapabilmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. İlçe sakinlerimizin sosyal hayatını daha da zenginleştirmek ve onları daha da mutlu etmek için birbirinden önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri olan Turgutreis Mahallesi´nde yaptığımız sosyal tesisi hızlı bir şekilde tamamladık. Bölge sakinlerine hizmet edecek olan tesisimizde sosyal mekanların yanı sıra Kocasinan Akademi´nin de hizmet verebileceği derslikler olacak. İl Sağlık Müdürlüğü´nün iç tefrişat çalışmalarını tamamlamasıyla birlikte aile sağlığı merkezi de vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Bölge sakinlerine, Kocasinan´a ve Kayseri´ye hayırlı uğurlu olsun? ifadelerini kullandı. 
Başkan Çolakbayrakdar, ardından mahalledeki semt pazarını ziyaret etti. Hem tezgah açan esnafla hem de alışveriş yapan bölge sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla hoş sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Çolakbayrakdar, sonrasında ise parkta oyun oynayan çocuklar ve aileleriyle sohbet etti. Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, geleceğin teminatı çocuklara daha güzel bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem verdiklerine dikkat çekerek ?Gerek park yapımıyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları ile Kocasinan´ı daha da güzelleştiriyoruz. Hemşerilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebilecekleri yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz. Parklarımızı özellikle ailelerin çocukları ile birlikte gelebileceği ve iyi vakit geçirebilecekleri şekilde hazırlıyoruz. Amacımız; yeni yaptığımız parklarda, 7´den 70´e herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır. Kocasinan´ın daha da güzelleşmesi için parklarımızın sayısını arıtacağız? diye konuştu. 
Kocasinan Belediyesi´nin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkürlerini iletti. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"