KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDEN DAHA GÜVENLİ HİZMET

KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDEN DAHA GÜVENLİ HİZMET

Kalitede ve hizmette her zaman örnek gösterilen Kocasinan Belediyesi, vatandaşın güvenliği için önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kocasinan sınırları içerisinde tüm asansörlerin daha güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere ayda bir kez b

Kalitede ve hizmette her zaman örnek gösterilen Kocasinan Belediyesi, vatandaşın güvenliği için önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kocasinan sınırları içerisinde tüm asansörlerin daha güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere ayda bir kez bakımını ve yılda bir kez de periyodik kontrollerini gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerinin daha kaliteli ve daha güvenli bir yaşam sürmesini sağlıyor.
İnsanların can güvenliği her şeyden önemli olduğunu belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığına, huzuruna, mutluluğuna ve güvenliğine önem verdiklerini, bu nedenle asansör denetimi ve güvenli kullanımı konusunda son derece titiz çalıştıklarını vurguladı.
?Kocasinan Belediyesi olarak ilçe sakinlerimizin daha kaliteli ve daha emniyetli bir yaşam sürmeleri için yoğun gayret sarf ediyoruz.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan sınırları içerisinde Royal Cert isimli firma aracılığıyla 2 bin 958 adet asansörde denetim yapıldı. Denetimleri yapılan asansörlerin yüzde 80´ine denk gelen 2 bin 385 asansörümüzü güvenli kullanılabilir hale getirdik. Diğer asansörlerin de daha güvenli ve daha emniyetli olması için yoğun gayret gösteriyoruz.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi asansör denetiminde da önceliğimiz vatandaşımızın can güvenliği ve memnuniyetidir. Kocasinan sakinlerimizin daha güvenli ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için yoğun gayret sarf etmeye devam edeceğiz.? diyerek noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ