KOCASİNAN ÇOCUK´UN YENİ SAYISI,

KOCASİNAN ÇOCUK´UN YENİ SAYISI,

23 NİSAN HEDİYESİ OLDU ...

Kocasinan Belediyesi´nin çocuklara özel olarak hazırladığı Kocasinan Çocuk Dergisinin yeni sayısı öğrencilerle buluştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Burhanettin - Hanım Karamete İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocukların sabırsızlıkla beklediği Kocasinan çocuk dergisinin yeni sayısını dağıttı. Başkan Çolakbayrakdar´a Kocasinan Kaymakamı Ali Candan da eşlik etti.
23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla argıncık mahallesinde bulunan Burhanettin-Hanım Karamete İlkokulu´nda düzenlenen törene öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve veliler de katıldı. Törende bir konuşma yapan Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kocasinan Belediyesi´nin ve Başkan Çolakbayrakdar´ın eğitim öğretime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Kocasinan Çocuk Dergisinin 4. sayısı için ?hayırlı olsun´diyen Kaymakam Candan, derginin önceki sayılarının dağıtımında da Başkan Çolakbayrakdar´a eşlik ettiğini belirterek, çocuklarda milli ve manevi değerlerin pekişmesi noktasında Kocasinan Çocuk dergisinin önemli bir yer edindiğini ifade etti. Kayseri´de ilk defa Kocasinan Belediyesi tarafından uygulanan okullarda hijyen çalışmasına da değinen Kaymakam Ali Candan, ?Kocasinan Belediyesi, Kayseri´de bir ilk olarak gerçekleştirdiği Okullarda Hijyenik Temizlik çalışmasıyla 43 okulun temizliğini sağlıyor. Çocuklarımıza daha sağlıklı ortam sunarak, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller oluşmasına katkı sunan Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çolakbayrakdar´ı ve ekibini gönülden kutluyor, siz sevgili çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum? dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da sözlerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak başladı. Milli ve manevi değerlerine sahip nesiller yetişmesine katkı sunmak üzere düzenli olarak çıkardığımız Kocasinan Çocuk Dergimizin 4. Sayısını özellikle 23 Nisan öncesine denk getirdik. Kocasinan Belediyemizin çizgi karakterleri olan Sinan ve Sinem´in birbirinden önemli mesajlar verdiği dergide tarihimizde mart ayına ayrı bir önem kazandıran Çanakkale Zaferi anlatılırken, Kutlu Doğum Haftası´nın yer aldığı Nisan ayında dünyayı şereflendiren Peygamber Efendimiz´in hayatından örnekler aktarıldı. Bu sayımızda ayrıca siz sevgili öğrencilerimiz arasından kalemine güvenen şair ve yazar arkadaşlarımıza da yer verildi. Dilerim bir sonraki sayıda Burhanettin - Hanım Karamete İlkokulu öğrencilerinden de kalemine güvenen çocuklarımız da yer alırlar. Bu vesileyle bilmenizi isterim ki; geleceğimizin teminatı siz sevgili çocuklarımız için daha güzel bir Kocasinan, daha güçlü bir Türkiye hazırlamak adına gece gündüz demeden çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.? Dedi. Kocasinan Çocuk Dergisinin Ramazan Ayına özel yeni sayısının da hazırlık aşamasında olduğu müjdesini veren Başkan Çolakbayrakdar, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını kutlayarak sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından dergi dağıtımına geçildi. Kaymakam Ali Candan ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar tarafından tek tek bütün öğrencilere dağıtılan dergi, çocukların beğenisini kazandı. Başkan Çolakbayrakdar´dan dağıttığı dergiyi imzalamasını isteyen öğrenciler birbirinden renkli görüntüler oluşturdular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"