KOCASİNAN, CUMARTESİ GÜNÜ

KOCASİNAN, CUMARTESİ GÜNÜ

İKİ BÜYÜK ETKİNLİĞE İMZA ATACAK

Kocasinan Belediyesi, hafta sonu düzenlenecek olan Geleneksel Erkilet Kedi Bacağı Tanıtımına ve Kocasinan Akademi Erkilet General Emir gençlik Merkezi´nin açılışına ev sahipliği yapacak. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 29 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan iki büyük etkinliğe tüm Kayserilileri davet etti.

Kocasinan´ın yöresel ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yerel değerlerimize sahip çıkarak, onların tanıtılması, gelecek nesillere aktarılması, markalaşması ve ekonomiye kazandırılması hususunda elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak Erkilet Mahallemizin kedi bacağı diye bilinen pekmez sucuğunu tanıtmak için program hazırladık. 29 Eylül Cumartesi günü saat 13.00´da ilk olarak Erkilet Kedi Bacağı Tanıtımı etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Hemen ardından ise saat 14:00´da Kocasinan Akademi Erkilet General Emir gençlik Merkezi´nin resmi açılışını yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyorum? diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri´nin yöresel ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak için gayretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da