KOCASINAN İKRAM ÇEŞMESI´NDEN

KOCASINAN İKRAM ÇEŞMESI´NDEN

SICACIK ÇORBA AKIYOR


Sunduğu farklı ve yeni hizmetleriyle insanların gönlünü ısıtan Kocasinan Belediyesi, kış aylarında İkram Çeşmesi´yle sabah sıcacık çorba dağıtarak vatandaşı hem memnun ediyor hem de duasını alıyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar vatandaşların ihtiyaç duyduğu her noktada yanlarında olmak istediklerini, İkram Çeşmesi´yle mevsimine göre sıcak çorba, salep, soğuk şerbet ve limonata ikram ettiklerini söyledi.
Kocasinan Belediyesi, bu sabah Ziya Gökalp Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine İkram Çeşmesi´nden sıcak çorba dağıttı.
İkram Çeşmesi´ni ilk olarak Mayıs ayında kullanmaya başladıklarını hatırlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Vatandaşlarımızın İkram Çeşmesi´nden memnun olması bizi de mutlu ediyor. Her sabah Devlet Hastanesi bahçesinde sabit İkram Çeşmesi´nden hasta, refakatçi ve ziyaretçiye sıcak çorba ve ekmek ikram ediyoruz. Diğer İkram Çeşmesi´yle de her gün bir noktada dağıtım yapıyoruz. Bugün de Mustafa Şimşek İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine sabah sıcacık çorba ikram ettik? dedi.
Soğuk günlerde öğrencilerin içini ısıtmak için sıcak çorba ikram ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Sabah erken saatlerde eğitim, öğretim, kendini geliştirme, vatanına, milletine hayırlı bireyler olabilme amacıyla okula gelen çocuklarımızın kahvaltı yapmaya vakti olamayabilir düşüncesiyle böyle bir ikram yapmayı düşündük. Sosyal belediyecilik noktasında hemşerilerimizin iyi ve kötü gününde, ihtiyaç duydukları her noktada yanlarında olmayı arzu ediyoruz. Her zaman farklı ve yeni işler yapmaya özen gösteriyoruz. Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Kalaycıoğlu Mescidi´nin açılışında da vatandaşlarımıza sıcak salep ikram etmiştik. Bu ve benzeri çalışmalarla Kocasinan´a ve Kayseri´ye en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz? şeklinde sözlerini bitirdi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a nazik ikramı için teşekkür eden Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ebubekir Atik, ?Çok güzel bir hizmet, Başkanımızdan bu hizmetlerin devamını bekliyoruz. 500 civarında öğrencimiz var. Hepsi coşkulu teşekkür ediyor ve bu etkinliği unutmayacaklar. Çocuklarım adına Sayın Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ediyorum? şeklinde duygularını ifade etti.
Öğrenciler de sabahın soğuk saatlerinde sıcacık çorbayla çok keyiflendiklerini belirterek Başkanımıza teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor