KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI´NDAN

KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI´NDAN

YETİM ÇOCUKLARA YAZ KURSU HEDİYESİ

Kocasinan Kaymakamlığı, Kocasinan İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden 40 yetim ve öksüz çocuğa yaz dönemi kurslarında faydalanabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri adına gitar ve bağlama hediye etti. Yaz tatili süresince Kocasinan Halk Eğitim Müdürlüğü´nün açtığı kurslarda eğitim görecek olan çocuklara gitar ve bağlamalarını Kocasinan Kaymakamı Ali Candan bizzat takdim ederek genç yürekleri bu uğurda yüreklendirdi?
Kocasinan Halk Eğitim Müdürlüğü´nün yaz dönemi için açtığı gitar ve bağlama kursuna devam edecek olan 40 yetim ve öksüz çocuğa, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, gitar ve bağlama hediye etti. Kocasinan Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu´nda tertiplenen törenle genç yüreklere müzik aletlerini bizzat kendi eli ile teslim eden Kaymakam Ali Candan katılımcılara hitaben gerçekleştirdiği konuşmada ?Kocasinan Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü birlikteliğiyle hazırlanan ve 6-17 yaş arasındaki yetim çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için proje gerçekleştirdik. Tabi halk eğitimizde değişik kurslar var ama daha çok bağlama ve gitar kursunda önceliğimiz oldu. Biz kaymakamlık olarak öğrencilerimizin bağlama ve gitarlarını temin ettik. Yaz boyunca Halk Eğitim Merkezimizde kurslarını alacaklar. İnşallah belki kurs sonunda sizlerden bir mini konser de alabiliriz. Müzik ruhun gıdasıdır derler, artık böyle bir kabiliyetle de donanmış olacaksınız. Biz bütün ilçemizdeki çocuklarımızın bu eğitimlerden faydalanmasını isteriz. Ama özellikle sizlerin burada her türlü istek ve ihtiyaçlarınız olduğu zaman bizler her zaman yanınızdayız.? Değerlendirmesinde bulundu?
Konuşma sonrasında hediyeleri takdim eden Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, program sonunda çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı