KOCASİNAN MECLİS TOPLANTISINDAN MÜJDELER ÇIKTI

KOCASİNAN MECLİS TOPLANTISINDAN MÜJDELER ÇIKTI

Toplantıya Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Başkan Çolakbayrakdar´ın konuya ilişkin açıklamaları damga vurdu.

Kocasinan Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın önemli açıklamalarda bulunduğu Ocak Ayı Meclis Toplantısı´na 16 gündem maddesi oylanarak karara bağlandı. Toplantıya Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Başkan Çolakbayrakdar´ın konuya ilişkin açıklamaları damga vurdu.
?Yeni Kayseri Kocasinan Üzerine Kurulacak? diyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, çeşitli mahallelerde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projelerinin alışılmışın dışında olacağını belirtti. ?Bölge sınırlarımız dahilinde ambulansın ya da itfaiye aracının giremeyeceği dar sokaklar var.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümün sadece teknik değil, aynı zamanda sosyal bir gereklilik olduğunun bilinciyle çalıştıklarını vurguladı. Kentsel dönüşüme ilişkin müjdeler veren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Cırgalan´da konut yerine, ticaret içerikli bir dönüşüm uygulayacağız. Ticaret, sanayi ve endüstri amaçlı Kayseri´nin ve Kocasinan´ın ihtiyacını karşılayacak bir dönüşüm gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde Kuşçu´da da Kayseri´nin sosyal amaçlı ihtiyaçlarını karşılayacak alanlarda dönüşüm uygulayacağız. Yani konut olmayan bir kentsel dönüşüm modelini ilk kez uygulamış olacağız.? dedi.
Seyrani Mahallesi´nde uygulanacak kentsel dönüşümde ?Kentsel dönüşüm yaptığımız bölgelerde okul, sağlık ocağı, pazar yeri ve çeşitli sosyal donatılar bulunacak.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılacak kentsel dönüşüm projelerinin içerikleri hakkında meclis üyelerine ayrıntılı bilgiler aktardı.
16 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısında Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü´nün yardım talebi, MHP´li meclis üyelerinin teklifiyle arttırılarak kabul edildi. Toplantıda söz alan Şevki Dursun, Kocasinan Belediyesi´nin spora ve sporcuya desteğinden dolayı MHP´li meclis üyeleri adına teşekkür etti.
Başkan Çolakbayrakdar ise; sporcu gençlerin kendilerine verilen değeri ziyadesiyle hak ettiklerini ve başarı ile dönüş yaptıklarını belirtti.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar meclis üyeleri arasındaki uyuma dikkat çekerek; ?Meclis üyelerimizin mensup olduğu parti veya dünya görüşü ne olursa olsun, Kocasinan´a daha iyi, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet noktasında ortak paydada buluşuyoruz. Doğrusu bu; hem biz belediye yöneticileri, hem de Kocasinan sakinleri için mutluluk vericidir.? dedi.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”