KOCASİNAN MECLİS ÜYELERİ

KOCASİNAN MECLİS ÜYELERİ

KOL KOLA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Ağustos Ayı Meclis Toplantısında örnek bir dayanışma sergileyen Kocasinan Belediyesi meclis üyeleri demokrasi nöbetinde de örnek tavrı devam ettirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde bir araya gelen Ak Partili ve MHP´li meclis üyeleri Cumhuriyet Meydanı´nda kol kola demokrasi nöbeti tuttu. Başkan Çolakbayrakdar, meclis üyeleriyle birlikte meydanda kurulan platforma çıkarak vatanseverleri selamladı. Bu birlik ve beraberliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de destek verdi.
Başkan Çolakbayrakdar önderliğinde Kocasinan Belediye Meclis Üyeleri Valiliğin önünde toplandı. Örnek bir dayanışma sergileyerek birlik, dayanışma ve demokrasi mesajları veren Belediye Meclis Üyeleri milli irade vurgusu yaptı. Başkan Çolakbayrakdar´ın, AK Parti ve MHP´li meclis üyeleriyle birlikte nöbet tutması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Demokrasi nöbeti tutan vatandaşların coşkusu, Başkan Çolakbayrakdar´ın konuşmasıyla daha da arttı. Başkan Çolakbayrakdar, nöbetin 18. gününde meclis üyeleriyle birlikte vatandaşların yanında olduklarını belirterek, ?Kocasinan Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısını yaptık. Meclis toplantısından önce, AK Parti ve MHP´li meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek, ?Arkadaşlar bu akşam nöbete beraber gidelim´ dedik. Şimdi, AK Parti ve MHP´li meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Her daim bu birlik ve beraberliğimizle hem bu şehre, hem de Türkiye´ye örnek olmaya devam edeceğiz.? diye konuştu.
Meydanlarda kardeşlik ruhunun sergilendiğine vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; ?Vatan müdafaası ve bu toprakların bütünlüğü için, bayrağımızın gökkubbede özgür bir şekilde dalgalanması için biz burada nöbet tutmaya devam edeceğiz. Vatanımızı böldürmeyeceğiz, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı her daim semalarda dinlettireceğiz. Allah´ın izniyle biz, bugün burada bunun için varız. Sizler 18 gündür meydanlarda nöbet tutarak dosta güven, düşmana korku salıyorsunuz. Taşkınlığa meydan vermeden, yakıp yıkmadan, kırıp dökmeden sadece kardeşlik içerisinde kendi iradenize sahip çıkmak için Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, meclisimizde seçmiş olduğumuz hükümetimize sahip çıkmak için meydanlarda nöbete devam edeceğiz. Daha güzel bir Türkiye için bugün kazanılmış birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini Allah´tan niyaz ediyorum.?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kocasinan Belediye Meclis Üyeleri´nin örnek bir dayanışma sergilediklerini vurgulayarak, ?Söz konusu vatan olduğu zaman ezanına, bayrağına sahip çıkan Ak Parti´liler, CHP´liler, MHP´liler, Erbakan´ın Akıncıları, Muhsin Yazıcıoğlu´nun Alperenleri hepsi bir uyum içinde meydanlarda yerini aldılar. Allah hepinizden razı olsun. Bizler parti farklılığı gözetmeksizin sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyacağız. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.? ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, yediden yetmişe her kesimden vatandaşın olduğu demokrasi nöbetinde, vatandaşlarla birebir ilgilenerek sohbet etti.
Başkan Çolakbayrakdar daha sonra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte, milli irade nöbeti tutan binlerce vatansevere Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan sandviç, çorba, su ve çeşitli yiyecekler ikram etti.
Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi de günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla çevreyi temizleyerek alanı, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getirmeye başladı.

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı