KOCASİNAN MECLİS ÜYELERİ

KOCASİNAN MECLİS ÜYELERİ

GENÇLİK MERKEZİ´NDE

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Meclis Üyelerine, Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başlayan General Emir Gençlik Merkezi´ni gezdirdi. Tesis de verilen eğitimler hakkında meclis üyelerine detaylı bilgi aktaran Başkan Çolakbayrakdar, ?Vermiş olduğumuz eğitimle geleceğin bilim adamlarını ve teknoloji yıldızlarını yetiştirmeye katkı sağlayacağız? dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meclis üyeleriyle birlikte Havacılık ve Uzay Bilimleri, Model Uçak ve İnsansız Hava Araçları Atölyesi ve 3D Sanal Gözlük sınıflarını tek tek gezdi. Misafirlerine tesis de sunulan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Akademi ile 7´den 70´e herkese, her alanda hizmet veriyoruz. Özellikle çocuklarımızın geleceğe daha iyi ve daha donanımlı hazırlanmaları için ilçemize yeni tesisler kazandırıyoruz. Bunlardan biri olan General Emir Gençlik Merkezi ile çocuklarımıza model uçak ve insansız hava araçlarının nasıl yapılacağı ve simülasyon eğitimiyle de nasıl uçulacağı öğretiliyor. Bu tesisimize gelen çocuklarımız ayrıca özel olarak tasarlanan Astronomi ve Uzay Bilimleri sınıfında gezegenler ve güneş sistemi hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi sahibi oluyorlar. İnşallah gençlerimiz, almış oldukları eğitimle, bilim adamlarını ve teknoloji yıldızlarını yetiştirmeye katkı sağlayacağız? ifadelerini kullandı.

Tesisi dikkatle inceleyen Belediye Meclis Üyeleri ise tesisi çok beğendiklerini dile getirerek, akademi merkezlerinin Kocasinan için büyük bir kazanç olduğunu belirtti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"