KOCASİNAN MUHTARLIK MÜDÜRLÜĞÜ KURDU

KOCASİNAN MUHTARLIK MÜDÜRLÜĞÜ KURDU

Halkın isteklerini sürekli dinleyen, ön planda tutan ve toplum ilişkilerine önem veren Kocasinan Belediyesi yine bir ilk gerçekleştirerek Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurdu.

   Halkın isteklerini sürekli dinleyen, ön planda tutan ve toplum ilişkilerine önem veren Kocasinan Belediyesi yine bir ilk gerçekleştirerek Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurdu.
116 mahalle muhtarıyla Muhtarlar Sonbahar Toplantısı düzenleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün müjdesini verdi.
Muhtarlardan gelecek talepleri koordine edecek müdürlük sayesinde mahallelerin hizmetini daha doğru ve daha çabuk yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Bugün Kocasinan da görevli 116 mahalle muhtarımızla bir araya geliyoruz. Bir müjde vermek istiyorum: Muhtarlık İşleri Müdürlüğü´nü kurduk ve Fazlı Aksoy´un atamasını yaparak faaliyete başlattık. Yeni kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü muhtarlardan gelen talepleri koordine edecek. Muhtarlar mahallelerde bizim gözümüz kulağımız, elimiz ayağımız olmaya devam edecek. Bundan sonra sizlerin karşılaşmış olduğunuz sorunları dile getirmeniz açısından birebir ilgilenecek bir müdürlüğümüz olacak" dedi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar mahalleyi en iyi bilen muhtarların mahalle içerisinde yapılması gereken belediye faaliyetlerini en isabetli şekilde değerlendireceğinin altını çizerek sözlerine şöyle devam etti," Burada Muhtarlık Müdürlüğümüz bir çatı pozisyonunda olacak icracı işlemlerimiz yine Park Bahçeler, Kırsal Hizmetler ve Fen İşleri Müdürlüğümüzle birlikte devam edecek, ama işin koordinasyonunu, muhtarlarımızdan gelen maille gelen beklentileri, talepleri çözme noktasındaki koordinasyonu Muhtarlık Müdürlüğümüz yönetecek."
116 mahalleye eşit seviyede hizmet götürmek istediklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar," Bu işi eşit seviyeye getirebilmek adına sizden şöyle bir anlayışı rica ediyorum. Falan mahalleye şunlar yapıldı da benim mahalleme neden yapılmıyor gibi bir yaklaşıma girerseniz bu işi çözemeyiz. Sonuçta bu şehre yapılan yatırım bizim kendi insanımıza yapılan yatırımdır. Böyle topyekün bir bakış açısıyla bakmamız lazım? şeklinde sözlerini bitirdi.
Anadolu Muhtarlar Derneği 2. Başkanı Ahmet Serpil, Kocasinan Bölgesinde yapılan hizmetler ve muhtarların işlerini her ortamda kolaylaştırdığı için Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.
Bu arada toplantı başlamadan rahatsızlanarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Serçeönü Mahalle Muhtarı Mehmet Okandan´a acil şifalar dileyen Başkan Çolakbayrakdar, toplantı sonrasında Muhtar Okandan´ın vefatı haberiyle duyduğu üzüntüyü belirterek merhum Okandan´a Allah´tan rahmet ailesine, muhtarlara ve Serçeönü Mahalle sakinlerine baş sağlığı diledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor