KOCASİNAN ZİRAAT ODASI ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNU

KOCASİNAN ZİRAAT ODASI ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNU

ÇİFTÇİNİN AYAĞINA GETİRDİ


Kayseri Kocasinan Ziraat Odası düzenlediği projeyle muayene istasyonunu çiftçilerin ayağına getirdi. Çiftçilerin durumdan son derece memnun olduğunu söyleyen Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ?Biz bu göreve geldiğimizden beri bu işi takip ediyoruz. Bize hizmet veren seyyar araç muayene istasyonunun yetkililerine ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederiz? dedi.
Güneş çiftçilerin işlerini kısa sürede ve daha az maliyetle halletmeleri için böyle bir proje başlattıklarını belirterek ? Bugün burada Erkilet´te traktörlerimizin muayenesini yaptırmaktayız. Burada günde 60 traktör muayene edilebilmekte. Bu organizasyon araç muayene istasyonlarıyla yazışmamız sonucu gelişen bir olay. Biz çiftçilerimizin işi bittiği müsait oldukları zamana gün alıyoruz. Çiftçilerimize 3 gün önceden mesaj çekiyoruz onlarda traktörlerini hazırlatıp getiriyorlar? ifadesini kulandı.
Muayene istasyonlarının uzak olması sebebiyle çiftçiye maliyetinin yüksek olduğunu vurgulayan Güneş ? Traktörlerin muayeneleri 3 yılda bir yapılıyor. Çiftçilerimiz Gömeç´e İncesu´ya gitmesinler orada zorluk çekmesinler diye kendi mahallelerinde kendi köylerinde bu traktörlerin muayenesini yaptırmaları için yardımcı oluyoruz. Bu da çiftçimize bir hizmet. Gömeç´e gidecek eksiği varsa tekrar dönecek zorluk çekecek. Biz bu göreve geldiğimizden beri bu işi takip ediyoruz? açıklamasında bulundu.
Bundan sonraki senelerde de bu uygulamaya devam edeceklerini söyleyen Güneş ? Bize hizmet veren seyyar araç muayene istasyonunun yetkililerine ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederiz. Biz bu işi beraber yapıyoruz. Bu durumdan da çiftçilerimiz oldukça memnun. Erkilet´te, Mahzemin´de, Yemliha´da, her sene periyodik olarak traktör muayenesi yaptırıyoruz. İnşallah bundan sonrada bu böyle devam edecek? şeklinde konuştu.
Erkilet çiftçilerinden Hacı Emin Çetin uygulama sayesinde araçlarını muayene ettirebildiklerini vurgulayarak ? Bu hizmet biz çiftçiler için çok verimli oldu. Bir traktörün İncesu´ya gidip gelmesi yakıt bakımından hayli yüklü bir masraftır. Bunu çoğu kişi gidip yaptıramazdı bu vesileyle burada yaptırma imkanı buluyoruz. Bunun için başkanımıza da gelen ekibe de çok teşekkür ediyoruz? dedi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ