Kocasinan Bayrama Hazır

Kocasinan Bayrama Hazır

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, günlük rutin hizmetleri aksatmadan huzur içinde bir bayram yaşamak için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Başkan Mustafa Çelik, belediye bünyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü`nden  Bayram Takımı (Ekibi) oluşturduklarını belirterek, "Huzur içinde bir bayram yaşayabilmek için gerekli tedbirleri aldık. 222 camide bayram temizliği yaptık. 14 yeni süpürge aracıyla cadde ve sokaklarımızı temizledik. Bölgemizdeki 55 mezarlıkta temizlik ve çevre düzenlemeleri yaparak ziyarete hazır hale getirdik" dedi.

 

Başkan Mustafa Çelik, Bayram Takımı`nın aldığı tedbirleri şöyle açıkladı, “Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü bayramda da görev yapacak. Temizlik ekipleri çöp toplama ve süpürme işlemlerini ara vermeden sürdürecek. Parkların bakım ve temizliği kesintisiz yapılacak. Veteriner Müdürlüğü hijyen ve haşere ilaçlamasına, Zabıta Müdürlüğü de her gün saat 23’e kadar denetimlerine devam edecek. Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir ve diğer belediyelerle de koordineli olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde bilgiler verdi.

 

Başkan Çelik, “Kocasinan Belediyesi sınırları içinde belediyeyi ilgilendiren her konuda vatandaşlarımız istek ve şikayetleri için 222 70 00 numaralı telefonu arayabilir, www.kocasinan.bel.tr e posta adresinden de bize ulaşabilir” diye konuştu.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti