KOCASİNAN BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE HIZ KESMİYOR

KOCASİNAN BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE HIZ KESMİYOR

Kocasinan Belediyesi 5 Ekim 2021 Salı günü Kentsel Dönüşüm Çalışmaları kapsamında saat 14.00’te Yunus Emre Mahallesi’nde 104 dairenin daha kat karşılığı ihalesi gerçekleştirilecek.

Kentsel Dönüşüm Çalışmaları ile daha modern ve daha yaşanabilir şehir için projeler hayata geçirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet  Çolakbayrakdar, “Kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” değerlendirmesinde  bulundu.

Sözlerinin devamında ‘Kentsel Dönüşüm Projeleri’ne hız verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar örnek projeler ortaya koymaya devam edeceklerini vurgulayarak şöyle konuştu “Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha modern, daha kaliteli ve daha yaşanabilir kent için yeni projeler hayata geçiriyoruz. Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koymaya devam edeceğiz.”

Başkan Çolakbayrakdar sözlerinin sonunda  kentsel yenilemenin sosyal odaklı olması gerektiğinin de altını çizerek şunları kaydetti. “Kocasinan’ın birçok noktasında kentsel dönüşüm çalışmasını yürütüyoruz. Mevcut ilan edilmiş alanların kentsel dönüşüm alanlarına hızlıca dönüştürülmesi ve inşaatların başlaması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehrimize yakışır yeni alanlar inşa edeceğiz. Kentin ihtiyacı olan sosyal mekanlar oluşturacağız.  okul, Kur’an Kursu, cami, pazar yeri, park, sosyal merkezler gibi bölgede nelere ihtiyaç duyuluyorsa kentsel dönüşümle birlikte tamamlanmasını sağlayacağız. Bu bizim esas amaçlarımızın başında geliyor.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı