KOCASİNAN BELEDİYESİ VE HAYIRSEVERLER DESTEK VERDİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ VE HAYIRSEVERLER DESTEK VERDİ

ÜMİT ANTEPLİ AİLE VE SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Kocasinan Belediyesi ve Hayırsever Mustafa Antepli’nin destekleriyle Yenimahalle’de yapılan Ümit Antepli Aile ve Sağlık Merkezi açıldı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “Pandemi döneminde İngiltere'de, İspanya'da, ABD'de, İtalya'da perişanlıklar yaşanırken Allah'a hamdolsun biz Türkiye'de hastanelerde tedaviyi bir kuruş para almadan uyguladık" dedi.

Kocasinan Belediyesi ve Hayırsever Mustafa Antepli’nin destekleriyle Yenimahalle’de yapılan Ümit Antepli Aile ve Sağlık Merkezi açıldı.

Açılışa Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, İl Müftüsü Şahin Güven, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgenin ihtiyacı olan modern bir sağlık merkezine kavuştuğunu belirterek, hayırsever Antepli ve LivdumluAileleri’ne teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, ilimizde yapılacak yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise şöyle dedi: "Her gün yatırım yapan bir Türkiye Cumhuriyeti var" diyerek şunları kaydetti. "Pandemi döneminde İngiltere'de, İspanya'da, ABD'de, İtalya'da perişanlıklar yaşanırken Allah'a hamdolsun biz Türkiye'de hastanelerde tedaviyi bir kuruş para almadan uyguladık. Avrupa ülkelerinde pandemi hastalarının yüzüne bakmıyorlar. Türkiye'de hastaneye gidiyorsunuz 5 yıldızlı otel gibi. Bu bile başlı başına bir iş. Enerjide de ulaşımda da Allah'a şükür gelişmeler var. Pandemi döneminde bile dünya perişanlık yaşarken Türkiye'de yatırımların açılışı yapılıyor."

Vali Şehmus Günaydın da bugün 65 yaş üstü vatandaşlar için koronavirüs nedeniyle çeşitli kısıtlamalar getirdiklerini hatırlatarak tedbirlere uyulmasını istedi.

Konuşmaların ardından edilen dualarla Ümit Antepli Aile ve Sağlık Merkezi hizmete açıldı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"