KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA BÜYÜK DESTEK

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA BÜYÜK DESTEK

Kocasinan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kocasinan Akademi tesislerinde; ‘Herkes için sağlık’ çağrısına kulak veren ilçe sakini hanımlar spor ile buluşuyor.

Kayserililerin yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımlarına ve spor hizmetlerine imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha sağlıklı ve daha mutlu bireylerin artmasını hedeflediklerine dikkat çekerek şöyle konuştu “En büyük gayemiz; daha sağlıklı ve daha bilinçli toplumlar oluşturmaktır. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi olarak daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam için Kocasinan Akademi tesislerimizde değerli hemşehrilerimize spor hizmeti sunuyoruz. Toplum sağlığına büyük önem vererek, bu hizmetleri yerine getirme konusunda her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Kocasinan ailesi olarak ‘Herkes için sağlık’ diyoruz.”

Pilates, fıtness ve Step Aerobik Eğitmenleri ise şunları kaydettiler  “Kocasinan Akademi tesislerinde ve açık alanda haftada 5 gün sağlık için spor yapıyoruz. Genelde buraya gelenler ev hanımları olduğu için günlük streslerini atmalarına spor ile katkı sağlıyoruz. Buraya gelenler, sağlıklı ve kontrollü bir şekilde kilo verirken fiziksel rahatsızlıkları olanlar ise spor ile sağlıklarına kavuşuyorlar.”

Ücretsiz spor hizmetinden faydalanan ilçe sakini hanımlarda   keyifli ve mutlu bir şekilde spor yaptıklarını belirterek mutluluklarını şöyle dile getirdiler.  “Sağlıklı bir şekilde kilo veriyoruz ve hayatımız olumlu bir şekilde değişiyor. Spor ile daha enerjik olduk ve birçok fiziki rahatsızlıklarımızdan kurtulduk. Bizlere böyle imkan tanıyan Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Böyle hizmetlerin devam etmesini istiyoruz.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak