KOCASİNAN DUYARLI ÇEVRECİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

KOCASİNAN DUYARLI ÇEVRECİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Kocasinan Belediyesi ve Sahabiye Mahalle Muhtarlığı`nın düzenlediği kampanyada atık pil ve mavi kapak toplayanlar ödüllendirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız`la olan programları nedeniyle ödül törenine Başkan Bekir Yıldız katılamadı. Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan yaptığı konuşmada, "Kampanyaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Bir pil atıldığında 800 ton suyu zehirliyor. Suyun geleceğin petrolü olduğu, pilin de kanser gibi hastalıklara sebebiyet verdiği gözönünde bulundurulduğunda çok daha dikkatli ve özenli davranmamız gerekiyor. Bu nedenle bu tür kampanyaları önemsiyor ve destekliyoruz" şeklinde konuştu.

                Muhtar Alim Gerçel de, "Kocasinan Belediyemizin maddi ve manevi destekleriyle bu kampanyayı yürüttük. Emeği geçen kuruluşlarımıza, `atom karıncalarım` çocuklarımıza ve Kocasinan Belediye Başkanımız Bekir Yıldız ve personeline teşekkür ediyorum" diye konuştu.

                Ödül töreninde; 356 bin mavi kapak toplayan İlayda Mazharoğlu," Benim için ödül amaç değildi. Engellilerimizin tekerlekli ya da akülü bir araca kavuşması için çalıştım "sözleriyle, 2 bin 768 atık pil toplayan 8 yaşındaki Belinay Çay ise gayretiyle en çok alkışı aldı.

                Konuşmaların ardından Ali Erdoğan, Nuh Nebi Erdoğan ve Ali Bilgehan Çolak en çok pil; İlayda Mazharoğlu, Kalender Çolak ve Ali Bilgehan Çolak da en çok mavi kapak topladığı için birer küçük altınla ödüllendirildi. ilk 10`da yer alan; Nazife Neval Zerin, Büşra Doymuş,  Belinay Çay, Erdoğan Mazharoğlu, Mikail Özenç, Pınar Ağırtaş, Tugay Yıldız, İsmail Kolcuoğlu, Yılmaz Demet, İrem Armağan, İkbal Coşkun, Sıla Çay, Taha Ahmet Ok ve Mustafa Bekar `a da ödül olarak birer radyo verildi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor