KOCASİNAN ESNAF DOSTU

KOCASİNAN ESNAF DOSTU

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, iş karakter değiştirip yenilenirken esnafın da kendini yenileyip gelişen durumlara göre pozisyon alması gerektiğini söyledi.

Anadolu Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ekrem Şimşek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek site ve esnafa desteği için teşekkür etti.
Esnafın, huzuru, ticareti, emniyeti iyi olduğunda kendilerini çok iyi hissettiklerini altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Neticede suyun kaldırma kuvveti gibi şehir de hep beraber kalkınır. Doğru bir yerden tuttuğumuz bir kez daha açığa çıkıyor ki 15-20 yıl önceki mantıkla araç işi bugün devam ediyor olsaydı ortada ciddi bir karmaşa olurdu. İnsan kafasını değiştirip olaya bakışını değiştirirse iş kolaylaşıyor" dedi.
Başkan Bekir Yıldız, "Site mantığının dışında esnaflar da kendini geliştiriyor, iş de kendini geliştiriyor. Esnaflar arasında çekişme, omuzlaşma bunların hiç birine gerek yok, meslek için bir araya geliyoruz. Meslektaşın ekmeğini nasıl fazlalaştıracağız işinin gelişmesine nasıl sebep olacağız, bütün gayret bu olmalıdır. Sitenizi kurarken, işyerleri haricinde size engel olacak her şeyi kaldırıp ticaret yeri, akaryakıt istasyonu gibi sizin düşündüğünüzden çok daha fazla donanım yapıp, engelleri kaldırdık ki esnaf kendi ihtiyacını karşılayıp tekerini döndürsün. Netice olarak esnaf rahat şartlarda çalışması, siteye araba alım-satımı için gelen insanın da memnun kalması lazım. Biz bunu arzu ediyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Bekir Yıldız, Mobilya Kent hakkında da bilgiler verirken," Mobilyada Avrupa'nın merkezi Kayseri olacak. Burada 1 katrilyonluk bir yatırım var. İnşaat harıl harıl devam ediyor. Bin dükkandan 800'ü mobilyacıysa geri kalan mobilyacıya destek meslekler olacak" diye konuştu.
Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek de konuşmasında "Cenab-ı Allahın taktiri ve sizin ciddi desteğinizle Kayseri'de Oto Galericiler Sitesi farklı bir marka oldu. Bunun yanında da Türkiye de farklı bir marka oluştu. Her şey için teşekkür ediyoruz" şeklinde duygularını dile getirdi.



"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı