KOCASİNAN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

KOCASİNAN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yapılan alt yapı çalışmalarının vatandaşa fazla sıkıntı vermeden hemen bitirilmesi için çalışmalara gece de devam ettiklerini söyledi

Alt yapı hizmetlerinin bir an önce tamamlanması için kesintisiz gece-gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, “Yaz ayları, mevsim normallerinin çok üzerinde seyreden hava sıcaklığı ve Ramazan nedeniyle vatandaşımızın inşaat çalışmalarımızdan olumsuz etkilenmesini en aza indirmek için ilgili ekiplerimiz gece-gündüz büyük gayretle çalışıyor.” dedi.
Bir yerleşim yerine yeni bir hizmet getirmenin, mevcudu değiştirip yeniden yapmanın ya da yeni bir inşaat çalışması yürütmenin vatandaş için gerçekten zor olduğuna değinen Yıldız, “Her yer toz-toprak olur, gürültü olur, pencere açamaz, balkona çıkamazsınız. Bunu biliyoruz. Ama sonucunda ortaya güzel ve yararlı bir hizmet çıkar. Kayseri’de inşaat sezonu kısa olduğu için belediyeler olarak inşaat çalışmalarını bu mevsimde en hızlı biçimde yapmak zorundayız. Bunun için elimizden geldiğince vatandaşımızı yormayacak nitelikte özen gösteriyor, süratli hareket ediyoruz. Fen işleri, Temizlik, Veteriner, Sağlık, Park Bahçe ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden işlerini takip ediyor, aralıksız çalışıyor. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyor, sabır ve anlayış bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı