KOCASİNAN, KANAL ISLAH ÇALIŞMASIYLA ŞEHRE GÖRSEL ZENGİNLİK KATIYOR

KOCASİNAN, KANAL ISLAH ÇALIŞMASIYLA ŞEHRE GÖRSEL ZENGİNLİK KATIYOR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KANAL ISLAHIYLA ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR KENT PARÇASI İNŞA EDİYORUZ”

Kocasinan Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan geçen Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki kanal ıslahı ve çevre düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Çalışmaları büyük bir titizlikle kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın farklı noktalarında ihtiyaçları giderirken görsel zenginlik kattıklarını belirterek, “Burada yapılan, temelde bir kanalın ıslahı çalışması gibi gözükse de aslında kanalın sağında ve solundaki güzergahın iyileştirmesiyle birlikte şehrimize yakışır bir kent parçasını inşa etmiş olacağız.” dedi.

Hafta sonu Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla bölgeyi daha modern bir çevre görünümüne kavuşturacaklarını vurguladı. Kocasinan Belediyesi olarak çevre düzenlemesine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Hoca Ahmet Yesevi Mahallemizdeki yapmış olduğumuz kanal ıslah çalışması aralıksız sürüyor. Burası daha önce açıkta olan bir kanaldı. Şuanda kanal ıslah edilmeye başlandı ve kısa zamanda bu çalışmaları tamamlayarak, şehrimize yeni bir güzellik ve görsellik katmış olacak. Bir taraftan da Seyrani Mahallesi’ne uzanan kanalda iç temizliği için zemin ıslahını başlattık. Burada kanal ıslah edilirken diğer yandan da kanalın zemin betonlaması ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu şekilde şehrimizin farklı noktalarındaki ihtiyaçları giderme çerçevesinde hem de görsel zenginlik katma noktasında yaptığımız hizmetler aralıksız sürüyor. Kanal ıslah çalışması tamamlanmasıyla birlikte kanalın etrafını daha güzel bir hale getireceğiz. Kanalın sağında ve solundaki güzergahın iyileştirmesiyle birlikte şehrimize yakışır bir kent parçasını inşa etmiş olacağız. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Kocasinan ilçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapabilmenin çabası içerisindeyiz.” diyerek noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti