KOCASİNAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK MASAL YARIŞMASI

KOCASİNAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK MASAL YARIŞMASI

ÇOLAKBAYRAKDAR: DAHA GÜZEL KOCASİNAN İÇİN

Kocasinan Belediyesi, Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle ilk ve ortaokul öğrencilerinin evlerinde daha kaliteli ve verimli zaman geçirmeleri amacıyla ‘Benim Kahramanım Babam’ konulu masal yarışması düzenliyor. Yarışmada derece giren öğrencilere Kocasinan Belediyesi tarafından 20 adet bisiklet, 10 adet scooter ve tüm katılımcılara kitap hediye edilecek.

Son katılımın 30 Haziran 2020 olduğu ve Kocasinan sınırları içerisinde ikamet eden ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada çocukların babalarını masalsı bir dille anlatmaları isteniliyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru için Kocasinan Belediyesi’nin Web sitesi; www.kocasinan.bel.tr ve Çözüm Merkezi (0352) 222 70 00’ numaralı telefon hattının aranmasının yeterli olacağı belirtildi. Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği Seçici Kurul tarafından 17 Temmuz 2020 tarihinde dereceye giren eserler açıklanacak ve Yarışmada dereceye giren öğrencilere Kocasinan Belediyesi tarafından 20 adet bisiklet, 10 adet scooter ve tüm katılımcılara kitap hediye edilecek.

Çocukların kabiliyetlerini, yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için yeni projeler geliştirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede Kocasinan bölgesinde 3 yıldır Kocasinan’ın Yıldızları ve Kocasinan’ın En’leri adı altında yeteneklerin keşfedildiği çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımıza çocuklarımız büyük bir teveccüh gösteriyor. Özellikle bu süreçte çocuklarımızın evlerinde kalarak zamanlarını verimli ve kaliteli değerlendirmeleri için bu çalışmalarımız önemlidir. Ayrıca çocuklarımızın gizli kalmış yeteneklerinin keşfedilmesi noktasında da değerlidir. Belediye olarak bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin mutlu olacakları hizmetler üretmektir.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"