KOCASİNAN´DA

KOCASİNAN´DA

RAMAZAN TEMPOSU DOLU DOLU

Gündüz yoğun iş temposunu ara vermeden gece de devam ettiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Ardından Kayabaşı Mahallesi´ne geçen Başkan Çolakbayrakdar, sonraki durağı ise İnönü Parkı oldu. Başkan Çolakbayrakdar, gittiği her yerde vatandaşların ilgisi ve samimiyeti ile karşılandı.

Kocasinan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar programlarının bu sefer ki durağı Barsama Mahallesi oldu. İftar programına Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´ın yanı sıra önceki dönem Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atcı, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş de katıldı. Bölge sakinleriyle birlikte iftar yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan Ayı´nın sevincini, coşkusunu ve manevi havasını mahalle sakinleri ile yaşamanın önemli olduğunu vurguladı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, gelen çay daveti üzerine Barsama Mahalle Muhtarı Ali Türk´ün, evine konuk oldu. Kısa ziyaretin ardından önceki dönem Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Kayabaşı Mahallesi´ne geçen Başkan Çolakbayrakdar Teravih sonrası ayaküstü cemaat ve vatandaşlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

 Yoğun temposuna ara vermeden devam eden Başkan Çolakbayrakdar İnönü Parkı´na geçerek burada bulunan vatandaşlarla bir araya gelip hasbihal etti. Keyifli sohbetlerin yaşandığı parkta, önceki dönem Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili Hülya Nergis Atcı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü´de vatandaşlarla hoş sohbetlere imza attı. Vatandaşlarla selfie çektirip, hasbihal eden Başkan Çolakbayrakdar, yoğun ilgiden ve vatandaşların gülen yüzünden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşamayı nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Birliğimiz daim, huzurumuz baki olsun? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da