KOCASİNAN´DA

KOCASİNAN´DA

DÖNÜŞÜM İÇİN İHALE VAKTİ

Kocasinan Belediyesi, fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılarak, daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni hale gerçekleştirecek.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Uğurevler Mahallesi´nde 1 blok 44 daire 3 dükkan ile 1 blok 44 daire 4 dükkanın kat karşılığı ihalelerinin 8 Ocak 2019 Salı günü gerçekleştirileceğini söyledi.Kentsel dönüşümle Kocasinan´ın daha çok değerlendiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, yapılan dönüşümle Kocasinan´ın çehresinin değiştiğini belirterek, ?Hedeflerimiz doğrultusunda adım adım Kocasinan´ı geleceğe hazırlıyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir yandan hak sahiplerine huzurlu yuvalarını teslim ederken, bir yandan da yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Tüm gayretimiz, Kocasinan´ı daha da güzelleştirerek, değerine değer katmaktır. İhtiyaç olan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle Kocasinan´ımız, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşuyor.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini Yeni Kocasinan´a hazırlamak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz? diyerek sözlerini noktaladı.

Uğurevler Mahallesi´nde 1 blok 44 daire 3 dükkan ile 1 blok 44 daire 4 dükkanın kat karşılığı ihalelerinin 8 Ocak Salı günü saat 14.00´de Meclis Salonu´nda başlayacağı hatırlatılan açıklamada; ihale şartname ve eklerinin Kentsel Tasarım Müdürlüğü´nden temin edinilebileceği Ayrıca 0352 222 70 00 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceği kaydedildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı