KOCASİNAN´DA BİLGİSAYAR KULLANIMI DERSİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

KOCASİNAN´DA BİLGİSAYAR KULLANIMI DERSİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

Kocasinan Belediyesi tarafından hanımlara özel yapılan Gevher Nesibe Hatun Eğitim Kültür Spor Merkezi´nde ?Bilgisayar Kullanımı Dersine´ başvurular alınmaya başlandı.

Kocasinan Belediyesi tarafından hanımlara özel yapılan Gevher Nesibe Hatun Eğitim Kültür Spor Merkezi´nde ?Bilgisayar Kullanımı Dersine´ başvurular alınmaya başlandı. Kısa süre zarfında bölge sakinlerinin hizmetine sunulan ve büyük bir beğeni kazanan tesis, şimdiden eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle hanımların sosyal hayatına önemli bir değişiklik kattı.
Pek çok farklı alanda açılan kurslarda, kadınların kendisini geliştirmesi ve mesleki becerileri elde ederek Türkiye ve Kayseri ekonomisine katkı sunulması hedefleniyor. Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren tesiste, her yaş grubundan kadınlara yönelik kurslar düzenleniyor. Kontenjanla sınırlı olan kurslara katılmak isteyenlerin, Yakut Mahallesi Gevher Nesibe Hatun Eğitim Kültür Spor Merkezine başvurmaları yeterli olacak.
Kurslara gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan tesisimize kısa zaman olmasına rağmen hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Bu ilgi, ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın en güzel göstergesi oldu. Şimdiden hanım kardeşlerimizin hayırlı dualarını alıyoruz. Hanım kardeşlerimizin sosyal yönden güçlü olması Kocasinan´ın hatta Türkiye´nin geleceğinde önemli bir rol üstlenecektir. Hemşehrilerimize yeni, farklı ve faydalı projeler üretmeye devam edeceğiz.? ifadelerini kullandı.
Kursları başarı ile tamamlayan katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları verilecek. Tesiste ayrıca toplumsal konulara yönelik eğitimden sağlığa bilgilendirici etkinliklerinde olacağı belirtildi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor