KOCASİNAN´DA TAKSİ DURAKLARI

KOCASİNAN´DA TAKSİ DURAKLARI

YANMAZ ÖZELLİKLİ VE ISI YALITIMLI

Sosyal hayatın her alanında kendini gösteren Kocasinan Belediyesi, 6 mahallenin taksi duraklarını yenileyerek daha modern hale getirdi. Kocasinan Belediyesi, bu çalışmayla daha estetik, daha işlevsel ve daha dayanıklı taksi duraklarıyla taksici esnafa, daha konforlu şartlarda vatandaşa hizmet verme imkanı sağladı.
Çevre düzenlemesi yapılan ve ortalama 15 metrekareden oluşan taksi duraklarının içinde; dinlenme alanı, mutfak dolabı, lavabo gibi bölümler bulunuyor. Bu çerçevede Fatih Mahallesi´nde Fatih Taksi Durağı, Fevzi Çakmak Mahallesi´nde Park Taksi Durağı, Plevne Mahallesi´nde Adliye Taksi Durağı, Sanayi Mahallesi´nde Sağlık Taksi Durağı, Serçeönü Mahallesi´nde Papatya Taksi Durağı ve Emek Mahallesi´nde Emek Taksi Durağı yenilendi.
Taksi durakları hakkında detaylı teknik bilgiler veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: ?Yeni Kocasinan´ı hazırlarken, vatandaşlarımıza ulaşım hizmeti veren taksi duraklarını da daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturuyoruz. Yenilediğimiz taksi duraklarıyla taksici esnafımız daha sağlıklı bir ortamda vatandaşa daha kaliteli hizmet vermeye başladı. Taksi durağında kullandığımız malzemelerde örnek teşkil etmektedir. Yanmaz özelliği ve ısı yalıtım oranı yüksek olması nedeniyle yaygın olarak tercih edilen taşyünü mantolama kullanılmıştır. İç cephesinde kompakt laminat sistemiyle en üst seviyede teknoloji barındırarak ekstra hijyen sağlamaktadır. Taksi durağının dış cephesinde de sağlık için tercih edilen ve şık görüntü sağlayan alüminyum kompakt laminat da daha dayanıklı ürün niteliği taşımaktadır. Taksici esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.? ifadelerini kullandı.
Kocasinan Belediyesi´nin hizmete sunduğu taksi duraklarını kullanan taksici esnafı ise, ?Şehrimize, çevremize yakışır, güzel ve estetik bir çalışma oldu. Yeni durağımız sayesinde vatandaşlara daha kaliteli hizmet veriyoruz. Bizlere böyle bir hizmeti sunduğu için başta Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere Kocasinan Belediyesine teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti