KOCASİNAN´IN KANATLI DOSTLARI,

KOCASİNAN´IN KANATLI DOSTLARI,

YENİ YUVALARINA KAVUŞTU

Hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyecilikte örnek olan Kocasinan Belediyesi, ilçenin muhtelif yerlerine beslenme noktaları ve kuş evleri yerleştirmeye devam ediyor. Çevreye ve doğaya gösterdiği hassasiyetiyle dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, öğrencilerle birlikte onların yaptıkları kuş evlerini Kosova Parkı´nın içindeki ağaçlara yerleştirdi.

Kocasinan Belediyesi´nin doğada bulunan sokak hayvanları ve diğer canlılar için yaptığı çalışmalara öğrencilerden destek geldi. Bahçeşehir Okulları´nda eğitim gören öğrenciler, Beceri Geliştirme Modülü kapsamında yaptıkları İnovasyon Dersi ürünü olan kuş evlerini Kocasinan Belediyesi´ne hediye etti. Öğrencilerin yaptıkları kuş evleri, belediye ekipleri tarafından Erkilet Mahallesi´ndeki Kosova Parkı´nın içindeki ağaçların dallarına asıldı.

Çevreye ve ekolojik dengenin sürdürülebilirliğine katkıda bulunan eğitim kurumunu ve öğrencileri tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Ekolojik dengenin ve şehrimizin doğal güzelliklerinin korunması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hoşgörü diyarı Kayseri´mizde yaptığımız hizmetlerle tüm canlıların Kocasinan´da değerli olduğunu gösteriyoruz. Bu kapsamda gençlerimizin doğaya karşı bir sorumluluk içerisinde yapmış oldukları çalışmadan dolayı hem gençlerimizi hem de okul yönetimini tebrik ediyorum. İnşallah bu ve buna benzer çalışmalar daha yaygın hale gelir. Özellikle her hafta düzenlediğimiz ağaç dikme etkinliklerinde çocuklarımızla bir arada oluyoruz. Amacımız, çocuklarımızın kendi çevrelerini kendilerinin inşa etmesidir? ifadelerini kullandı.

Kayseri Bahçeşehir Lisesi Müdürü Kasım Uğur ise her zaman eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi