KOCASİNAN´IN SÜRÜCÜLERİ

KOCASİNAN´IN SÜRÜCÜLERİ

ATÖLYE EĞİTİMİNDE

Hizmette öncü Kocasinan Belediyesi, hizmetlerin ve yatırımların yanı sıra belediye personelinin eğitimine de büyük önem veriyor. Bu nedenle personel eğitimlerini de tüm hızıyla devam ettiriyor.
İlçe sakinlerine daha kaliteli hizmet verebilmek için Kocasinan Belediyesi´nde çalışan operatör ve şoförlere yönelik, ?Benzinli Ve Dizel Motorların Periyodik Bakımları Ve Güvenli Sürüş Teknikleri´ eğitimi veriliyor. Eğitim, Kocasinan Belediyesi Makina İkmal Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştiriliyor. Merkez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi´nde verilen eğitime, Kocasinan Belediyesi´nde çalışan 255 personel katıldı. Belli bir program dahilinde, iş güvenliği ve periyodik motor bakımı gibi konularda bilgilendirilen kursiyerler, teorik eğitimin yanında yoğun bir şekilde uygulamalı eğitim imkanı da buluyor.
Eğitmen, Merkez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Öğretmeni Ferhat Yüce, çalışma hakkında bilgiler vererek, ?Araç bakım-onarımı, periyodik bakımın önemi, sıklıkla karşılaşan araç arıza nedenleri ve arıza tespitleri, iş güvenliği ve sahada çalışırken dikkat edilmesi gereken hususları hem teorik hem de uygulamalı olarak anlatıyoruz. Eğitimin sonunda başarılı olan kursiyerlerimize Milli eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriyoruz.? dedi.



Akıl Küpü Kütüphaneleri YKS sınavı öncesi doldu taştı

ERÜ, Üniversiteleri sıralamasında ilk 500’de

7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı