KOCASİNANLILARIN KIRK YILLIK

KOCASİNANLILARIN KIRK YILLIK

YOL HAYALİ GERÇEK OLDU

24 saat prensibiyle hizmet atağını sürdüren Kocasinan Belediyesi, Yavuzlar, Gaziosman ve Yunus Emre Mahallelerine kesintisiz bağlantı sağlayacak yeni yolu tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu. Çalışmaları yerinde takip eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, uzunluğu bin 100 metre, genişliği ise 20 metre olan yeni yolun son kontrollerini yaparak, ?Hemşehrilerimize hak ettikleri yaşamı sunabilmenin gayreti ve heyecanı içindeyiz? dedi.

İlçeyi modern bir görünüme kavuşturmak ve vatandaşlara daha konforlu ortamlar sunmak için gece gündüz demeden çalışan Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 8 bin ton alt temel malzeme ile 4 bin ton asfaltın kullanıldığı yeni yolun çalışmalarını tamamladı. Çalışmaları titizlikle inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinanımıza değer katmaya devam ediyoruz. Yavuzlar Mahallesi´nde uzun süredir beklenen,  burada yaşayan vatandaşlarımızın kırk yıllık hayali olan Karadeniz Caddesi´ndeki yol çalışmamızı tamamladık. Yazın başlarında yolun açılması için gerekli çalışmaları başlatmıştık. İmarsız yapıları yıkıp, gerekli alt yapı çalışmalarını başlatmıştık. Uzun süredir gözlediğimiz tabiri caizse her gün gelip gidip çalışmalarını kontrol ettiğimiz, Karadeniz Caddesi´ndeki yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk ve çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştireceğiz.  Gerek bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza gerekse Kocasinan´da, Kayseri´de yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız, sağlıkla iyi günlerde kullanılsın. Bütün amacımız, Kocasinan´ın bütün mahallelerinde gerekli olan bütün sorunları ihtiyaçları anında hızlı bir şekilde çözebilmek. Hemşerilerimizin destekleri ile bütün bunların üstesinden gelmek için gayret ediyoruz? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, incelemeler esnasında yoldan geçen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşarak onlarla kısa sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşların hayır duasını alan Başkan Çolakbayrakdar, ?Bütün gayretimiz hemşehrilerimizi mutlu etmek ve onları daha konforlu ortamlarda yaşatmak içindir? dedi. Bölge sakinleri ise yeni ve modern bir yola kavuştukları için Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"