KOL KOLA DÜŞMAN ÇATLATTILAR

KOL KOLA DÜŞMAN ÇATLATTILAR

BAŞKAN ÇELİK BÜYÜKKILIÇ´I ZİYARET EDİP BAŞARILAR DİLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ederek, çıktığı zorlun yolda başarılar diledi?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi?

Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Büyükkılıç ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ?Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik´i belediyemizde misafir ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığım ile ilgili olarak başkanımızın güzel temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi el ele gönül gönüle tüm Kayseri´yi kucaklayacak, şehrimize hizmet edeceğiz? ifadesini kullandı?

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Büyükkılıç, Kore Gazisi Mehmet Karamustafaoğlu´nun cenazesi için geldiği Hisarcık Mahallesinde esnafları ziyaret edip,mahalle sakinlerine hatır sordu?

Gazetemize de kısa değerlendirmede bulunan Büyükkılıç, güç birliği yaparak büyük başarılara imza atma hedefinde oluklarını vurgulayarak şunları kaydetti? ? Sayın Cumhurbaşkanımız, omuzlarımıza çok ağır bir yükledi, biz de bu teveccühe layık olabilmek için gece ? gündüz demeden çalışacağız. Kayserimiz adına her zaman olduğu gibi beklentilerin yine yüksek olduğunu hatırlatmak istiyorum. Kayserimizin tamamını kucaklayacağımız anlayış içerisinde bir çalışma yapmamız gerektiğini tekrar altını çiziyorum. El ele gönül gönüle daha güzel günlere hep beraber ulaşacağımıza inanıyorum. Hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, ben değil biz anlayışı içerisinde elbetteki değerli belediye başkanlarımız şehrimize hizmet eden sivil toplum örgütlerimiz ile kamu yönetimin deki kardeşlerimiz ile yüz akımız üniversitelerimiz ile organize sanayilerimiz ile serbest bölgelerimiz, ticaret erbabı kardeşlerimiz ile onlara sahip çıkma onların sorunlarına sahip çıkma şehri bilen şehri tanıyan tüm ilçelerimizi kucaklayacak tüm ilçelerimizi bağrımıza basacak bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep beraber Kayseri olacağız, hep beraber Türkiye olacağız. Ay yıldızlı Türk bayrağımıza vatanımıza milletimize devletimize sahip çıkma duygusu içerisinde herkesi kucaklayacağız?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor