KORDONLU LİYAKAT NİŞANI İLE ONURLANDIRDI

KORDONLU LİYAKAT NİŞANI İLE ONURLANDIRDI

Almanya`nın Kayseri Fahri Konsolosu Çağlar Soysaraç`a, Türk-Alman ilişkileri çerçevesinde gösterdiği gayretlerden dolayı, `Almanya Federal Cumhuriyeti Kordonlu Liyakat Nişanı` düzenlenen törenle takdim edildi…

Almanya`nın Kayseri Fahri Konsolosu Çağlar Soysaraç`a, Türk-Alman ilişkileri çerçevesinde gösterdiği gayretlerden dolayı, `Almanya Federal Cumhuriyeti Kordonlu Liyakat Nişanı` verildi.

Çağlar Soysaraç`a, 6 yıllık Almanya`nın Kayseri Fahri Konsolosluğu görevinde gösterdiği üstün gayretler nedeniyle liyakat madalyasının verilmesi nedeniyle Kayseri`deki bir otelde düzenlenen törene, Almanya`nın Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Almanya`nın Ankara Büyükelçisi Pohl, Mayıs 2007 tarihinden itibaren Almanya`nın Kayseri Fahri Konsolosluğunu yürüten Çağlar Soysaraç`ın, aradan geçen 6 yıllık dönemde Türk ve Alman ilişkileri için gösterdiği değerli hizmetlerinden dolayı Almanya Federal Cumhuriyeti Kordonlu Liyakat Nişanı`na layık görüldüğünü açıkladı. Büyükelçi Pohl, sözlerini şöyle sürdürdü… “Soysaraç`ın Türkiye ve Amerika`da iyi bir eğitim aldığını, özgeçmişiyle de Almanya`ya çeşitli alanlarda bağlı bulunduğunu belirterek, Sayın Çağlar Soysaraç, Mayıs 2007 yılından itibaren de fahri konsolostur. Soysaraç, 2010 yılında Almanya Cumhurbaşkanı Wulff`un 5 günlük resmi Türkiye ziyaretine katkı vermişti. Soysaraç, Kayseri`de gerçekleştirilen ekonomi forumunu organize etmiş ve ziyarete katılan heyetin programının planlanmasına katkı sağlamıştı"



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak