KORKMAZ DAVASI 26 KASIMA ERTELENDİ

KORKMAZ DAVASI 26 KASIMA ERTELENDİ

Eskişehir'deki gezi olayları sırasında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın Kayseri'de görülen duruşmasına katılmak üzere adliyeye gelen anne Emel Korkmaz, Ali'nin canını aldılar ama ruhunu asla alamayacakl

2 Haziran 2013’de Eskişehir’deki gezi olaylarında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın Kayseri’de görülen 4’üncü duruşmasına katılmak üzere adliyeye gelen anne Emel Korkmaz, açıklamalarda bulundu.
Davada adil yargılama beklediklerini belirten anne Korkmaz, “Adil bir yargılama bekliyoruz. Ali’nin canını aldılar ama ruhunu hiçbir zaman alamayacaklar. Biz katillerden hesap sormak için buradayız.Onlar inşallah geceleri ve gündüzleri acı içindeler. Vicdanları elbet bir gün onları sorgulayacaktır. Onlar çocuklarına dokunamayacak bir hale gelecekler” dedi.
Öte yandan, davanın görüldüğü Kayseri Adalet Sarayı çevresinde de geniş güvenlik önlemleri alınırken, bazı caddeler trafiğe kapatıldı.
Ali İsmail Korkmaz davasına girmek isteyen göstericilere polis müdahale etti. Olay sonrası 7 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Adalet Sarayında görülen Ali İsmail Korkmaz davasının duruşmasına girmek isteyen M.Ü., İ.C.Ö., A.Ç., A.Y., A.S., H.K. ve Ş.T.`ye polis müdahalede bulundu. Olay sonrası yaralanan M.Ü., İ.C.Ö., A.Ç., A.Y., A.S., H.K. ve Ş.T. Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı duyan CHP İl Başkanı Mustafa Ayan`da yaralıları ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Ayan, "Bu memleket bizim. Poliste bizim polisimiz, gençlerde bizim gençlerimiz. Yetkiyi elinde tutan devlet birimlerimiz soğukkanlı olmalı. Diye konuştu.

Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin görülen dava 26 Kasım tarihine ertelendi.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”