KORONAVİRÜSLE İLGİLİ PANİĞE GEREK YOK

KORONAVİRÜSLE İLGİLİ PANİĞE GEREK YOK

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, koronavirüsle ilgili ilimizde alınan tedbirler hakkında bilgiler paylaştı

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer düzenlediği basın toplantısı ile Kayseri’de koronavirüse rastlanmadığını belirtip vatandaşlara “Paniğe Kapılmayın” çağrısında bulundu. Vekil Tamer Kayseri’de alınan tedbirler içinde bilgiler verirken vaka çıkması durumunda Sağlık Bakanlığının referans olarak gösterdiği Şehir Hastanesinde müdahale edileceği ve 618 odada 778 yatak kapasitesiyle hazır olduklarını belirtti.

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İsmail Altıntop ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek koronavirüsle ilgili ilimizde alınan tedbirler hakkında bilgiler paylaştı.

Sözlerinin başında Kayseri’de herhangi bir vakaya rastlamadıklarını ve halkın paniklememesi konusunda uyarılarda bulunan Vekil Tamer “Sözlerimin başında şunu rahatlıkla söylemek istiyorum ki Kayseri olarak yapmış olduğumuz çalışmalar değerli Sağlık Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları ve doktor arkadaşlarımla huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Çünkü ilk günden beri yoğun bir program çerçevesi içerisinde çalışmalarını yaptılar, halka panik havası vermeden tüm çalışmaları hastane başhekimlerimiz ile birlikte yürüttüler. Bugünde huzurlarınızda vakamız olması münasebetiyle değil bunun altını çizerek ifade etmek istiyorum. Tam tersi Kayseri halkını bilgilendirmek ve basınımızı bilgilendirmek suretiyle son durumumuzu masaya yatırmak için buradayız. “değerlendirmesinde bulundu.

Sözlerinin devamında vaka olması halinde alınan tedbirler kapsamında Kayseri Şehir Hastanesinde müdahale edileceğini belirten Vekil İsmail Tamer ihtiyaç olması halindeyse diğer sağlık kuruluşlarının da hazır olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı. “Özellikle 112 acilimiz ile Kayseri Şehir Hastanesinde 7/24 saat hizmetteyiz. Sağlık Bakanlığımızın bilim kurulunun kararı ile alınan referans hastaneler oluşturduk. Bu hastaneler genellikle şehir hastaneleri oldu. Hemen akabinde diğer sağlık kuruluşları oldu. Bizde de şu an referans hastane Kayseri Şehir Hastanesidir. Yani bir vaka çıkarsa Şehir Hastanesinde müdahale edilecektir. Burada şu an itibariyle Devlet hastanesiyle birlikte ayrılan yatak sayısı 613 odada 778 kişiye yataklar ayrıldı. Allah korusun vaka sayısı artma ihtimaline karşıda 50 yatak da ayrıca diğer hastanelerde ayrılmış durumdadır. Bu da sağlık çalışanlarımızın, müdürümüzün ve başhekimlerimizin önemli bir başarısıdır. Yine tüm sağlık çalışanlarımızın izinleri iptal edilmiştir. Herkes hummalı bir şekilde çalışmaya hazır bir vaziyettedir. “



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"