KOSAVALI YİNE BOŞ GEÇMEDİ!

KOSAVALI YİNE BOŞ GEÇMEDİ!

Spor Toto 3.Lig temsilcimiz Kayseri Şekerspor, sezonun 19.haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İstanbulspor ile karşı karşıya geldi.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Kayseri Şekerspor sezonun 19.haftasında ligin iddialı ekiplerinden İstanbulspor’un konuğu oldu. Ligde 2.sırada yer alan İstanbulspor deplasmanına en az bir puan hedefi ile giden Kayseri Şekerspor rakibini 1-0 mağlup ederek çok önemli bir galibiyetin altına imza attı.

 

Lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un ardından 37 puanla 2.sırada yer alan rakip takım İstanbulspor sahaya 2 as oyuncusundan yoksun çıkarken temsilcimiz Kayseri Şekerspor ise sahaya mutlak puan ya da puanlar parolası çıktı. Maça her iki takımda kontrollü başladı. Kanatlardan yapılan ortalar ile gol arayan Kayseri Şekerspor bunlarda pek başarılı olamadı. Rakip takım İstanbulspor’un ataklarını Kayseri Şekerspor defansı soğukkanlılık ile keserken ilk yarı başladığı gibi 0-0 eşitlik ile sona erdi. Maçın ikinci yarısına da yine her iki takımda temkinli başladı. Maçın 90 dakikalık bölümü 0-0 eşitlik ile sona ererken maçın 4. Hakemi Harun Kiraz maçta oynanmayan süreyi 6 dakika olarak belirledi. Rakip takım İstanbulspor gol için Kayseri Şekerspor kalesine yüklenirken defansta büyük bir boşluk bıraktı. Kontra atağa çıkan Kayseri Şekerspor maçın 93.dakikasında golcü ismi Timur Kosavalı’nın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Uzatma dakikalarında gelen bu gol Kayseri Şekerspor yedek kulübesini de sevinçten ayağa kaldırdı. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Kayseri Şekerspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti ve 28 olan puanını 31’e çıkardı ve 6.sıradaki yerini korudu. Rakip İstanbulspor ise 37 puanda kalarak 2.sırada yer almaya devam etti. (spor servisi)

 



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı