KOSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN:

KOSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN:

"SAYIN BİNALİ YILDIRIM´IN 65. HÜKÜMETİ KURMAKLA GÖREVLENDİRİLMESİ BİZLERİ MEMNUN ETTİ"

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, AK Parti Genel Başkanlığı´na seçilen Binali Yıldırım´ın 65. Hükümeti kurmakla görevlendirilmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Ülkemizde siyasi istikrar ve güvenin tesisi, ekonomik performans bakımından büyük önem taşımaktadır" dedi. Nursaçan, "
22.05.2016 tarihinde, demokratik bir ortamda ve huzur içinde geçen Adalet ve Kalkınma Partisi 2. Olağanüstü Büyük Kongresi´nde Genel Başkanlığa seçilen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´ın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Cumhuriyeti´nin 65. Hükümetini kurmakla görevlendirilmesi, iş dünyası olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir" ifadesinde bulundu.
Nursaçan açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"İmza attığı projelerle ? İcraatçı Bakan ? olarak bilinen ve Bakanlık yaptığı dönemde, Türkiye´nin 2023 hedeflerini gerçekleştirme noktasında tecrübesi, üretkenliği, birikimi, uyumu ve iletişiminin yanında sivil havacılık, ulaşım ve büyük altyapı projelerinde ülkemizin son 15 yıldan beri yaşadığı kalkınma hamlesinin temelinde katkısının olduğunu, başarılı çalışmaları ile ülkemize kazandırdığı vizyon doğrultusunda önemli roller üstlendiğini iş dünyası olarak yakından takip ve takdir ettiğimizi özellikle belirtmek isterim.
Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´ın başkanlığında oluşacak yeni kabinenin; güçlü, istikrarlı ve başarılı bir yönetim tarzı ile, yeni bir sivil anayasanın hazırlanması, terörle etkili mücadele, ekonomik reformların hayata geçtiği ve yatırım hamlelerinin kesintisiz bir şekilde devam ettiği, yaşanmakta olan bu değişimden daha da güçlenerek çıkılacağına olan inancımız tamdır.
Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çaba ve gayret gösteren iş dünyası olarak; yeni kurulacak olan 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile birlikte Anadolu şehirlerinin yeniden canlanması için daha fazla yatırım, daha fazla üretim ve daha fazla ihracat ile büyümek ve Türkiye ekonomisine değer katmak için tam destek verilecektir inşallah."



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak