KÖŞK AKIL KÜPÜ YAKINDA HİZMETE AÇILACAK

KÖŞK AKIL KÜPÜ YAKINDA HİZMETE AÇILACAK

Köşk Mahallesinde atıl halde bulunan bina da yenileme çalışması yapan Melikgazi Belediyesi, vatandaşların ihtiyacını gidermek için atıl binayı yenileyerek akıl küpü çalışma istasyonu yapıyor.

Belediye Binası, Danışmentgazi, TOKİ, İldem Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan akıl küpü merkezlerinin, tefrişleri devam ediyor. Köşk akıl küpü inşaat aşamasında, Gökkent Mahallesi’nde yapılacak olan akıl küpü ise proje aşamasında.

Melikgazi’ye 6 tane akıl küpü kazandırdıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Köşk Mahallesi’nde böyle bir yere ihtiyaç vardı. İnşallah kısa zaman içinde bu ihtiyacı da gidereceğiz. 500 metrekare alana üzerine kurulu bu projemiz daha çok gençlerimize hitap edecek. Mahallelerimizi daha canlandırmak gençlerimizi mahallede tutup ders çalışmalarına imkân tanıyacak güzel projeler yapıyoruz. Gençlerin bir arada ders çalışmalarına imkân verecek olan akıl küpü çalışma istasyonlarında tek kişilik salonlar, çoklu çalışma ortamları, okuma salonları, bilgisayar odaları, çay ve kahve mola köşeleri yer alacak. Bu istasyonlar gençlerin rahat ve konforlu bir ortamda ders çalışmalarını sağlayacak. Birçok işlevi olan, gençlerimizi mıknatıs gibi çekecek çok güzel imkânların sunulduğu bu tesislerimizle gençlerimizi mutlu edeceğiz. Keyifli vakit geçirecekleri ortamları hazırlayıp onlara sunacağız. İnşallah bu yılın sonunda tamamladığımızda hep birlikte açılışında yapacak ve gençlerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi