KOŞUKAVAK, SEZON AÇILIŞINDA KONUŞTU

KOŞUKAVAK, SEZON AÇILIŞINDA KONUŞTU

“KAYSERİSPOR’U YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlk antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, ‘Kayserispor’u yeniden inşa edeceğiz’ dedi.

Kayserispor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde toplanan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Antrenman, teknik çalışma ile devam etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koşukavak şöyle dedi: “Zor bir süreci geride bıraktık. Ben, geçen sezondaki zorlu sürece 20 günde dahil oldum. Çok şükür, Allah utandırmadı. Takımı ligde tuttuk. Bugün ki süreç biraz daha farklı şeyler barındırıyor. Herkesin de bildiği gibi Kayserispor’un bazı problemleri var. Bu süreçte transfer nasıl şekillenecek? Nasıl hareket edilecek? Başkan ve yönetim kurulu bu konuda yoğun mesai harcıyorlar. Çokta özveri de bulunuyorlar. Ben Bursaspor’da da çalıştım. Orada da buna benzer şeyler vardı. Bu sadece yönetim kurullarının veya kulüp başkanlarının üstesinden geleceği şeyler olmaktan çıkmış. O yüzden tüm Kayseri şehrinin bu konuya duyarlı olması gerekiyor. Burada ki sorunları benim anlatmama gerek yok. Siz bu şehirde yaşıyorsunuz ve birçoğunu da biliyorsunuz. O yüzden öyle beklentilerimiz var. Bütün amacımız ve hedefimiz öncelikle sağlıklı bir kulüp yapısı, sonra da Kayserispor’u hem yarışır hem de bugününü, yarınını ve geleceğini inşa etmek. Biz hazırlıklarımızı bu şekilde yapıyoruz. İnşallah o sorunlar hallolur. Kayserispor gibi geçmişte Süper Lig’in kemik bir takımına burada iyi seviyelerde mücadele etmek yakışıyor. Nasıl bir yol gideceğimizi şartlarımıza göre bakıp değerlendireceğiz.”

Öte yandan antrenmanda esnasında doğum günü nedeniyle Başkan Berna Gözbaşı için pasta kesildi. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev