KRİZ ÇIĞIRTKANLIĞI

KRİZ ÇIĞIRTKANLIĞI

FAYDA GETİRMEZ

Kısa süre önce gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası MÜSİAD Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Mehmet Kütahneci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette ülkemizin ekonomik göstergelerini değerlendiren çiçeği burnunda Şube Başkanı Kütahneci ?Kriz çığırtkanlığı yapmak kimseye fayda getirmez? değerlendirmesinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta içinde Nedim Olgunharputlu´dan Müsiad Kayseri Şube Başkanlığı görevi devralan Mehmet Kütahneci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ettiler.

Cemiyet  Başkanı Veli Altınkaya, Müsiad heyetinin ziyaretinden memnuniyeti dile getirip, geçmişten bugüne MÜSİAD´la basın camiasının iç içe olduğunu hatırlatarak ?MÜSİAD hem Kayseri´ de hem de Türkiye genelinde ilgili makamlara sesini duyuran önemli meslek örgütlerinden birisidir. Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulla başkan değişimine gitti. Gazeteciler Cemiyeti adına yeni yönetime başarılar diliyorum, biz bugüne kadar MÜSİAD´la iç içe olduk, umarız bundan sonrada iç içe oluruz. Yeni dönemde geçmiş dönemde olduğu gibi MÜSİAD´ın yeni yönetimiyle basının daha iyi ilişkilerde olması temennimiz ziyaretlerinden oldukça memnunuz.? ifadesini kullandı.                                 

MÜSİAD Kayseri şube başkanı Mehmet Kütahneci´de basının önemine dikkat çekerek şunları kaydetti:

?Basının öneminin farkındayız demokrasilerde STK´lar hükümet, muhalefet, ülkenin yönetiminde ne kadar etkinse basında bunu dengeleyici unsur olarak çok etkin ve güçlü biz bunun farkındayız. İnşallah yeni dönemimizde yapacağımız faaliyetlerde mutlaka birlikte çalışarak gerek yaptığımız faaliyetleri toplumumuzun daha iyi kabul görmesi için birlikte çalışmayı ümit ediyoruz. Bizde 2+2 dönemimiz oluyor bu dönem içerisinde inşallah hem şehrimizde hem ülkemizde, iş dünyasında kendi üyelerimizle olsun potansiyelini artıracak birçok projeye imza atmak istiyoruz.

Kütahneci, gazetecilerin ekonomik durumla ilgili sorularına şöyle cevap verdi.  Biz MÜSİAD olarak kriz olarak adlandırmak istemiyoruz. Bir kere biz kötümser olmak istemiyoruz, dünyada olan bir takım sıkıntılar ülkemizde ister istemez oluyor ayrıca ülkemize özel olarak yapılan faaliyetlerde var atlatıldığının verilerini alabiliyoruz, inşallah haziran gibi piyasa çok daha rahatlayacak. Ama kriz var, ekonomi kötü diyerek bir yere gidilemeyeceğini görüyoruz nasıl sorunu çözeriz bunun düşüncesindeyiz çığırtkanlığın kimseye faydası yok.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi