BOLU´DA GOL SESİ ÇIKMADI

BOLU´DA GOL SESİ ÇIKMADI

BOLUSPOR 0-0 KAYSERİSPOR .

Kayserispor, Türkiye Kupası Grup müsabakaları 5.hafta karşılaşmasında Boluspor´a konuk oldu. Karşılaşma 0-0 berabere sona erdi.
Bolu Atatürk Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Özgüç Türkalp, Özgür Ertem ve Osman Karakaş hakem üçlüsü düdük çaldı. 5.hafta öncesinde Kayserispor, 6 puanla ikinci sırada yer alırken, Boluspor ise 4.puanla 3.sırada yer aldı.
Karşılaşma Kayserispor, başlama vuruşu ile başladı. 18.dakikada Kayserisporlu Erdem kendisine atılan ara pasında kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak Erdem´in vuruşunu Boluspor kalecisi Erdi çıkartmayı başardı. 24.dakikada Kayserisporlu Stevanovıc, ceza sahası içerisine girdi. Şutunu çekti ancak bu topu da kaleci Erdi çıkartmayı başardı. İlk yarının sonuna 1 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesli çıkmadı ve ilk yarı 0-0´lık eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısı, Boluspor´un başlama vuruşu ile başladı. Kayserispor, 73.dakikada ceza sahası çizgisi üzerinde serbest vuruş kazandı. Topun başına Deniz Türüç geçti. Deniz´in şutu üstten auta gitti. 76.dakikada Deniz Türüç´ün ceza sahası içinden vuruşu, savunmaya çarparak dışarı çıktı. Kayserispor, karşılaşmanın son 10 dakikasını baskısını arttırdı. Sarı-kırmızılı ekip, istediği golü bulmadı. Mücadelenin sonuna 3 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 berabere sonuçlandı.
Kayserispor bu sonuçla 7 puanla ikinci sıradaki yerini korumuş oldu. Sarı-kırmızılılar grubun son maçında 26 Ocak Perşembe günü saat 18.00´da Kadir Has Stadı´nda Beşiktaş´ı konuk edecek.
(Şevket Tekin)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti