KSMMMO`DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

KSMMMO`DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası`nda (KSMMMO) devir teslim töreni yapıldı.

HABERİ İZLE

AK Parti Kayseri milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden KSMMMO Başkanı Suat Kılıç`ın yerine başkan seçilen Baki Gümüşoluk, görevi teslim aldı. Oda binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan KSMMMO eski Başkanı Suat Özsoy, heyecanlı olduğunu söyledi. Özsoy, "Benim için son derece önemli ve heyecanlı bir gündür. 3 dönemdir Kayseri Mali Müşavirler Odamızın yönetim kurulu başkanlığını yapıyorum. Camia içerisinde en uzun başkan olan bendim. Kayseri Mali Müşavirler Odası çok güzel hizmetler yaptı. Diğer kurum ve kuruluşlara örnek olacak özellikle yeni 2 bin 400 metrekare olan yeni binamızın inşaatına başlandı. Eski Kocasinan Belediye Başkanımız Bekir Yıldız özellikle yeni hizmet binamızın arsasının tahsisinde ve diğer aşamalarda çok büyük yardımı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'e de çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Özsoy ayrıca, "Bundan sonra da bin 200 meslektaşımıza çok daha iyi bir ortamda hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Baki başkanımızda inşallah bu bayrağı daha yükseklere çıkaracaktır. Bizde bundan sonra her zaman mesleğimizin ve meslektaşlarımızın yanındayız çünkü mesleğimizi burası temsil ediyor" ifadelerini kullandı.
Görevi teslim alan KSMMMO Başkanı Baki Gümüşoluk ise, "3 dönemdir oda yönetiminde göre aldığımız Suat başkanımıza çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Başkanımızın mesleğimizi ve meslektaşlarımızı gittiği TBMM'de çok güzel temsil edeceğini düşünüyoruz. Bizim dertlerimizle çok yakından ilgileneceğini ve zaten bildiği sorunları çok daha iyi dile getireceğini umut ediyoruz" diye konuştu.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da