KTB BAŞKANI BAĞLAMIŞ,

KTB BAŞKANI BAĞLAMIŞ,

?AMACIMIZ ŞEHRİMİZE VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK?

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KTO heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten KTB Başkanı Recep Bağlamış, ? Ömer bey, Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Mehmet bey ve bizlerin tek amacı temsil ettiğimiz kurum üyelerine, şehrimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu amaç doğrultusunda birlikte hareket ederek, ortak projeler yapmak, işbirliğini geliştirmek için gayret göstereceğiz. Özellikle bizim ilgi alanımıza giren tarım ve hayvancılık sektörlerini geliştirme adına yapılması gereken çok iş var. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla beraber birçok proje ürettik. Bunları önümüzdeki günlerde uygulamaya koyacağız. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Biz bu şehri seviyoruz ve hizmet etmek istiyoruz.? dedi.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy´da, Recep Bağlamış ve Yönetim Kurulu üyelerine seçilmelerinden dolayı başarılar dileyerek, ? Kayseri sanayisi, ticareti ve tarım sektörü ile sürekli gelişen bir şehir. Odalarımız ve Borsamız Kayseri için önemli kuruluşlarımız. Recep bey ve ekibi Borsamıza yeni bir soluk katarak hizmetlerine devam edecektir. Buna inancımız tamdır. Bizlerde Ticaret Odası olarak dinamik bir yapıya kavuşan yeni yönetimiz ile çalışmalarımıza hız verdik. Ortak hareket ederek, ekonomik anlamda Kayseri´ye yapacağımız katkı büyük olacaktır ? diye konuştu.

KTB Meclis Başkanı Fahrettin Çalışkan´nın da bulunduğu ziyarette, Başkan Bağlamış, Yönetim Kurulu üyeleri, KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve heyeti ile Kayseri ekonomisi üzerine istişarelere bulunuldu. Kurum bülteni

Gülsoy: ?Türkiye´nin üzerine oynanan oyunlar seçimden sonra bitecek?

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, dış güçler tarafından Türkiye´nin üzerinde oyun oynandığını söyleyerek, ?Bu oyunlar 24 Haziran seçimlerinden sonra bitecek? dedi.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Başkan Veli Altınkaya ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Kayseri´nin yıllardır bir ticaret şehri olduğunu söyleyerek, ?Kayseri bilinen 5-6 bin yıllık tarihinde bir ticaret şehridir. Kültepe Kaniş Karum ile başlayan tarihimizde Kültepe´deki kazılarda elde ettiğimiz tabletlere baktığımız zaman Orta Anadolu´nun en önemli ticaret merkezlerinden birinin bu coğrafya olduğunu görüyoruz. O gün bugündür Kayseri´nin ticaret ve sanayideki etkisi her geçen gün devam ediyor. Bunu daha da artırmamız lazım. 24 Haziran seçimleri beraber hem Kayseri´de hem de Türkiye´de ticaretin, sanayinin ve üretimin önünü açacak, istikrarın ve istihdamın önünü açacak bir sonuca vesile olacaktır. Bu açıdan baktığımızda bu seçimler şüphesiz sadece siyasi manada değil ticaretinde fevkalade önemsediği seçimlerdir? dedi.

Kayseri´de güzel bir uyum kültürünün olduğunu söyleyen KTO Başkanı Ömer Gülsoy da, ?Kayseri´de güzel bir uyum kültürü var. Sivil toplum kuruluşları olarak herkes birbiriyle bir dayanışma içerisinde çalışıyor. Bizde daha önceki çalışmalarımız gibi Gazeteciler Cemiyetimiz ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte uyum içerisinde çalışmanın gayreti içerisinde olacağız. Çünkü bu şehir ve bu ülke bizim. Bu şehirde yapılacak her iş hepimize yansıyacaktır. Yapılacak en ufak bir uyumsuzlukta da insanlar huzursuz olacak. Bunlara hiç gerek yok. Biz güzel olan her şeye layık olan insanlarız. Kayseri´de şuanda demokrasinin en güzel örneklerinden biri veriliyor? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"