KTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAĞLAMIŞ,

KTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAĞLAMIŞ,

?BU YIL KURBANLIK SIKINTISI ÇEKİLMEYECEK?

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış bir basın açıklaması gerçekleştirerek ilimizde yeterli miktarda kurbanlık hayvan bulunduğunu vurgulayarak "Kurbanlık konusunda vatandaşlar sıkıntı çekmeyecek" değerlendirmesinde bulundu?

Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile ilimizde kurbanlık hayvan konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığını duyuran Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bağlamış, "İlimizde 3 adet kurbanlık satış yeri mevcuttur. Kayseri Ticaret Borsası Havyan Pazarı, Kocasinan ilçesi Oymaağaç bölgesi ve Melikgazi ilçesi Beyazşehir bölgesinde kurbanlık satış noktası mevcuttur. Kurbanlık fiyatları geçtiğimiz yılki fiyatlarla aynıdır değişiklik göstermedi" değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Bağlamış açıklamasında kurbanlık fiyatları konusunda da değerlendirmede bulunarak şunları kaydetti? "Küçük ve büyükbaş hayvanların canlı kilogram fiyatları ortalama 22 TL´dir. Küçük baş kurbanlık bin TL ile 1500 TL arasında. Büyükbaş kurbanlık hissesi ise 1500 TL ve 2000 TL ortalama olarak fiyat öngörülmüştür Kayseri Ticaret Borsası tarafından. Vatandaşlarımız kurbanlıklarda kulak küpesi olmayan hayvanları tercih etmesinler. Kulak küpesi olmayan hayvanların dezenfektesi ve takibi zordur. Kulak küpesi olmayan hayvanları Tarım il Müdürlüklerine bildirdikleri zaman gereken desteği vermektedirler. Yerli üreticimize destek olmaları için yerli ürünleri tercih etmelerini istiyoruz."



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da