KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY,

KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY,

?ÇANAKKALE GERÇEK BİR DESTANDIR?

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Ticaret Odası Başkan Adayı Ömer Gülsoy 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Gülsoy, mesajında, Tarihin en hüzünlü zaferinin Çanakkale olduğunu belirterek, "Yokluklar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silahlarına topyekûn direnişinin gerçek bir destanıdır. Savaşın yalnızca öldürmekten ibaret olmadığını tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmıştır. Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları, Ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere mirasıdır.

Çanakkale´de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma ile yanı başımızda gerçekleşen Afrin" deki Zeytin Dalı Harekâtında da İstiklal ve İstikbalimize sahip çıkıldı. Ülkemizin güvenliğine açık tehdit oluşturan dış kuvvetlerin oynadığı kirli oyunlara, Türk Devletinin sessiz kalması beklenemezdi. Bağımsızlığına ve vatanına yönelen tehditlere ödün vermeyen Türk milleti, Zeytin Dalı Harekatı ile Çanakkale Zaferinde olduğu gibi yine destan yazıyor.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış vatan topraklarında özgürce yaşıyor, şanlı bayrağımız ihtişamla dalgalanıyorsa bunu şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uğrunda canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,18 Mart Şehitler Günü ve tarihte görülmemiş büyük bir cesaret ve inanç örneği sergilenerek kazanılan Çanakkale Zaferinin de 103. Yıl dönümünü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi