KTO BAŞKANI GÜLSOY,

KTO BAŞKANI GÜLSOY,

?KAYSERİ DEVLETİN ELİNİ HİÇ BIRAKMAMIŞTIR?

KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın açıkladığı enflasyonla topyekün mücadele programına destek veren firmaları ziyaret ederek şükranlarını sundu? Başkan Gülsoy ziyaretlerde yaptığı değerlendirmede ?Kayseri her zaman kendine yakışanı yapar. Devletin uzattığı eli hiçbir zaman boş bırakmamıştır. Her zaman devletinin yanında olduğunu göstermiştir? ifadesini kullandı?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın açıkladığı enflasyonla topyekün mücadele programına destek veren firmaları ziyaret ederek şükranlarını sunan KTO Başkanı Ömer Gülsoy Kayseri´nin her zaman devletinin yanında olduğunu vurgulayarak "Bugün de enflasyonla topyekun mücadele kapsamında Kayseri´deki güzide AVM´lerindem birindeyiz. Buradaki esnaf arkadaşlarımızda enflasyonla topyekün mücadele kapsamına destek veriyorlar. Hepsine destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Kendileri bu işi bir milli görev addederek, verdikleri bu mücadeleyle bu sıkıntılı süreci atlatacağız. Ülkemize verilen bu desteklerden dolayı tüm AVM çalışanlarımıza, işletmelerimize ve firmalarımızın hepsine cani gönülden teşekkür ediyorum. Kayseri her zaman kendine yakışanı yapar. Devletin uzattığı eli hiçbir zaman boş bırakmamıştır. Her zaman devletinin yanında olduğunu göstermiştir. Odamıza bütün firmalarımız telefon açarak ´Bizde varız´ diyorlar. Bizim 20 bin üyemiz var. Bütün işletmelerimiz, esnaflarımızın küçüğünden büyüğüne kadar her biri devletinin yanında olduğunu gösteriyorlar" ifadesini kullandı?

Başkan Gülsoy´un ziyaret ettiği Ticaret Odası üyesi esnaflarda Hazine ve Maliye Bakanlığınca hayata geçirilen enflasyonla topyekün mücadele programına sonuna kadar destek olmakta kararlı olduklarını belirterek "Asli unsur devlettir. Devleti olmayanın, bağımsızlığı olmayanın hiçbir şeyi yoktur. Cumhurbaşkanımız göreve geldiği günden beri vurgulayarak bugünlere geldik. Bu millet, bu devletin hizmetkarıdır. Dünyanın bütün paraları bizim olsa da, bağımsızlığımız olmasa, hiçbir anlamı yoktur. Gerekirse aç duracağız, açıkta kalacağız ama bağımsızlığımızdan ve devlet kimliğimizden ödün vermeyeceğiz. Bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Paramız, pulumuz ve canımız her şeyimiz devletimize feda olsun" diye konuştular?



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları