KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ

KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ

ISPARTA TSO BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN´İ AĞIRLADI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen´i konuk etti.

Ticaret Odası  Başkanlık makamında gerçekleşen ve KTO Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı´nın da bulunduğu ziyarette, Isparta TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başdeğirmen, Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binasının açılışından dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Hiçyılmaz ise, konuk başkana nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ekonomi gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin son bölümünde, Başkan Hiçyılmaz, konuk Başkan Başdeğirmen´e yeni hizmet binasını gezdirdi ve fiziki özellikler başta olmak üzere yapılan uygulamalar hakkında bilgi paylaştı.

Yeni hizmet binası tanıtım gezisinin sonunda görüşlerini açıklayan Isparta TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başdeğirmen, "Kayseri´nin ticaret ve sanayi odalarını çok merak ediyordum. Bizim önderimiz olan büyük odalar bizlerin örnek alacağı odalar. Mahmut Başkanım sağ olsun yıllardır tanışıyoruz. Mutlaka iyi bir şeyler çıkacaktır, ekibiyle beraber iyi çalışmalar yapmıştır diye düşünüyordum. Cumartesi gerçekleşen açılışa Diyarbakır´da olduğum için yetişemedim. Nasip oldu buraya geldim. Binayı gezdim. Gerçekten hem Odalar Birliğimize hem Kayserimize hem ülkemize yakışan çok harika bir bina olmuş. Böyle yerleri gördüğümüz zaman biz gururlanıyor ve örnek alıyoruz" değerlendirmesinde bulundu?

Konuk Başkan Başdeğirmen sözlerinin sonunda   "Bizim mensubu olduğumuz birliğin böyle bir odası olması bizlerin çok hoşuna gidiyor, memlekette ayrıcalık, farklılık yaratıyor. Bunlar güzel şeyler, ticaret odasının ismini yücelten şeyler. Binayı gezerken kullanım alanlarına baktığımda sadece üyelere değil Kayseri´ye hizmet edecek bir bina yapıldığını gördüm. Alt yapısı çok güzel. 20 kişiden 500 kişiye kadar toplantı yapılabilecek yerler var. Bunlar çok önemli. Ayrıca burası sadece Ticaret Odası üyelerine yönelik değil bir yaşam alanı olarak düşünülmüş. Okulların etkinlikler, derneklerin sosyal faaliyetler yapabileceği yer olmuş. Bu anlamda çok güzel. Belki yüzyıla hitap edebilecek bir bina olmuş. Mahmut Hiçyılmaz Başkanımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"