KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ,

KTO  BAŞKANI  HİÇYILMAZ,

?BELALTI VURMAYLA KİMSE BİR YERE VARAMAZ ?

Kayseri Ticaret Odası  Başkanlığına yeniden aday olduğunu  açıklayan  mevcut başkan Mahmut Hiçyılmaz, seçim çalışmaları kapsamında  ziyaretlerini   sürdürüyor?   Son olarak  Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Hiçyılmaz  burada yaptığı değerlendirmede bel altı vurmayla kimsenin  bir yere varamayacağını,  demokrasinin  en önemli unsurunun  sandık olduğunun vurgulayarak  "Seçim sürecinin Kayseri´ye yakışır bir şekilde yürütülmesini temenni ediyorum" değerlendirmesinde  bulundu?

KTO Başkanı ve gelecek dönem için aday olan  Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Başkan Metin Kösedağ ile bir süre sohbet edip  medya mensuplarına değerlendirmede bulundu?

Görev yaptıkları 4 yıllık süreç içerisinde medya mensupları  ile iyi bir ilişki kurduklarını kaydeden Başkan  Hiçyılmaz "Biz Kayseri Ticaret Odası olarak odamızın faaliyetlerinden sürekli gazetecilere bilgi aktarmaya çalıştık. Gazetecilerde bizim paylaştığımız bilgiler kamuoyuna ve üyelerimize duyurulması noktasında gayret gösterdiniz. Kurumlar iş yapacaklar ama bunların duyurulması ön planda olacaktır. Bu çok önemli bir görevdir" diye konuştu.

Sözlerinin  devamında  Ticaret  Odası´nda   seçim döneminin başladığını hatırlatan Başkan  Hiçyılmaz, "Önümüzde yeni bir dönem başlıyor. KTO´da bir seçim sürecine girilmek üzere. Henüz tarih belli değil ama 1 Ekim-30 Kasım arasında bir tarih belirlenecek ve o tarihte Kayseri Ticaret Odası´nda da yeni dönemde kimin yöneteceği hususunda üyelerimiz karar verecektir. Demokrasinin en önemli unsuru sandıktır. Sandık kurulacak ve kimler adaysa onlar projelerini anlatacaklar. Bu projeler çerçevesinde de üyelerimizin takdirleri doğrultusunda yönetim belirlenmiş olacak. Biz 4 yıllık süre içerisinde seçimden önce söylemiş olduğumuz vaatleri yerine getirdiğimiz gibi daha da fazlasını yaptık. Çünkü Türkiye dinamik ama Kayseri daha dinamiktir. Odamızın da bu dinamizme ayak uyduran bir odadır. Zaman içerisinde de ihtiyaçlara yönelik projelerimizde de bir artış oldu. Bu projelerin en önemlisi de Kayseri´ye kazandırdığımız yeni hizmet binası oldu. Bunu gururla söylüyoruz. Türkiye´de hiçbir odanın sahip olmadığı bir güzellikte ve modernlikte bir binaya sahip olduk" ifadelerini kullandı.

Hiçyılmaz, sözlerinin  sonunda  "Geçtiğimiz 4 yıl, geçmişte yaşanmamış bir 4 yıldır diye düşünüyorum. Çünkü hem ticaret odasının bünyesi içerisinde hem de Türkiye ve dünya genelinde birçok sıkıntıların yaşandığı bir 4 yıl oldu. Bu 4 yıllık süre içerisinde o kadar çalkantıya rağmen güzel işler yaptığımız kanaatindeyiz. Genel olarak üyelerimizin kanaatlerinin de bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaptırmış olduğum anketlerde yüzde 80´lere varan bir memnuniyetin olduğunu görüyorum. Önümüzde yapılacak olan seçimde inşallah hayırlı bir neticenin çıkacağını ümit ediyorum. Seçim sürecinin bize yakışır şekilde yürütülmesini temenni ediyorum." Değerlendirmesinde  bulunarak   noktayı  koydu?

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise   "KTO´nun mevcut yönetimi önümüzdeki süreçte de adaylığını açıkladı. Aldıkları kararın kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mahmut başkanımız görev süresi boyunca medya ile iç içe oldu. Daima bizim yanımızda oldu ve hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Üyelerden de yeni görev istiyor. Allah yardımcısı olsun" ifadesini  kullandı?

 

HABER  : S.ERDOĞAN 



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi