KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA GEÇEN SON 4 YILI DEĞERLENDİRDİ

KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA GEÇEN SON 4 YILI DEĞERLENDİRDİ

HİZMET ÇITASINI HEP YUKARIYA TAŞIDIK ...

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yeni hizmet binasında gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensuplarına Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğunda geçen son dört yılın muhasebesini yaptı? Görevde oldukları süre boyunca hizmet çıtasını mümkün olduğu kadar yukarılara çıkarmak için gayret gösterdiklerinin altını çizen Hiçyılmaz, ?Yaptığımız bu çalışmaların neticesinde üyelerimiz artık ´bu oda aidat almaktan başka ne iş yapar´ yerine ´iyi ki odaya üye olmuşum´ der hale gelmiştir? ifadesini kullandı?
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yeni hizmet binasında gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensuplarına Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğunda geçen son dört yılın muhasebesini yaptı? Kayseri´nin üretimde, ticarette, eğitim ve turizm alanında bir çok şehri geride bırakmış Türkiye´nin önemli şehirlerinden birisi olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Hiçyılmaz Türkiye için önemli bir şehir olan Kayseri´nin en gözde kurumlarından birisinin de KTO olduğuna vurgulayarak "KTO olarak biz de çağın gereklerine uygun bir yönetim anlayışıyla üyelerimize hizmet etmek için çalışmalar yaptık ve üyelerimizin Kayseri Ticaret Odası´ndan daha çok istifade etmelerine yönelik gayretler içinde olduk." değerlendirmesinde bulundu?
Sözlerinin devamında görev başında oldukları süre boyunca hizmet çıtasını mümkün olduğu kadar yukarılara çıkarmak için gayret sarf ettiklerini belirten Hiçyılmaz "Yaptığımız birçok faaliyetle örnek olduk, örnek olarak gösterildik. Bundan sonraki dönemlerde de bu hizmet çıtasının daha da yukarılara çıkarılması için gayret gösterilmesi gerekmektedir. Dört yıllık hizmet dönemimiz içinde şeffaflıktan ve dürüstlükten hiçbir taviz vermedik. Yaptığımız her icraatımızda üyelerimizin menfaatini düşündük ve kurumsal kimliğimizin daha değerli hale gelmesi için çaba gösterdik. Kurumumuzun logosunu yeniledik, internet sitemizi daha işlevsel hale getirdik kurum içinde yapısal birçok değişik yaptık. Yaptığımız bu çalışmaların neticesinde üyelerimiz artık ´Bu Oda aidat almaktan başka ne iş yapar´ yerine ´İyi ki Oda´ya üye olmuşum´ der hale gelmiştir." ifadesini kullandı?
Başkan Hiçyılmaz sözlerini tamamladıktan sonra toplantıyı takip eden medya mensuplarına yeni hizmet binasının bütün bölümlerini gezdirip tanıtarak etkinliği sonlandırdı?
HABER: C.ÜSTEN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları