KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ´DA

KTO  BAŞKANI HİÇYILMAZ´DA

SURUÇ VE ADIYAMAN´DA YAŞANAN SALDIRLARI KINADI?

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Şanlıurfa´nın Suruç ilçesi ve Adıyaman´da meydana gelen terör saldırılarını kınayarak  ?Türkiye´nin istikrarsızlaştırılması için çaba gösteren mihrakların eylemleri hedefine ulaşamayacaktır? değerlendirmesinde  bulundu?

Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde meydana gelen korkunç saldırı ve Adıyaman´daki terör saldırısına ilişkin yazılı bir mesaj yayımlayan Ticaret Odası Başkanı Mahmut  Hiçyılmaz, masum insanların canına kasteden terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirtti.

 Hiçyılmaz, ?Meydana gelen saldırılar; ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yöneliktir. Adıyaman´da hain PKK terör örgütünün askerlerimize yönelik gerçekleştirdiği saldırı neticesinde şehit olan askerimiz ve Suruç´ta ölen vatandaşlarımız için acımız sonsuzdur.  Bu saldırılar karşısında, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden millet olarak sağduyumuzu korumalıyız? diye konuştu.

 Hiçyılmaz mesajını şu sözlerle  notaladı?  ?Bu saldırıların tek hedefi huzur ortamıdır. Hedef, 78 milyonun kardeşliğidir. Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terördür. Ülkemizdeki barış ve istikrar ortamına, demokrasimize yönelik hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bir askerimizin ve çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıları lanetliyorum.  Devletimizin, bu saldırıların faillerini en kısa sürede bulacağından ve yargı önüne çıkaracağından şüphemiz yoktur.  Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.?



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”