KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY´DAN

KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY´DAN

İLK KABİNE DEĞERLENDİRMESİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilk kabinesini değerlendirdi.

Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabineyi tebrik eden KTO Ömer Gülsoy; "Cumhurbaşkanımız liderliğinde, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlememize katkı sunacak bakanlık kadroları belli oldu. Gerek iş dünyası, gerek bürokrasi gerekse siyasette etkin isimlerden oluşan yeni kabinenin; Türkiye´nin son 16 yılda kazanmış olduğu ivmeyi daha yukarı taşıyacağına olan inancımız sonsuz. Bakanlar Kurulu´na atanan her bir ismin, kendi alanında deneyimli, farklı sektörlerin sorunlarını iyi bilen temsilciler olması sürdürülebilir hızlı büyüme konusunda umut vadetmektedir? ifadelerini kullandı.

Yeni sistemle birlikte artık bürokratik işlemlerin hız kazanacağını vurgulayan Gülsoy; Kamuda bürokrasiyi azaltacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile birlikte hükümetin karar alma mekanizmaları daha hızlı ve etkin bir şekilde işleyecek, kabine ve Cumhurbaşkanlığı organları ile ekonomi, güvenlik, sosyal ve kültürel politikalarda, risk alabilen ve hedeflerimiz için sorumluluk alan çalışmalar yapılacaktır. Bu konuda iş dünyası olarak beklentimiz, hızlı bir reform dönemi ve atılacak tüm önemli adımlarda ortak aklın devrede tutulmasıdır? dedi.

Gülsoy mesajında şu ifadelere yer verdi:

?Milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin fiilen başlaması ile ülkedeki istikrar ve güven daha da güçlendirecektir. Terörün son bulduğu, sürdürülebilir güven ve istikrarın hakim olduğu, ekonomiye yoğunlaşıldığı bir ortam sağlandıktan sonra iş dünyası olarak bizlere düşen yeniden işlerimize odaklanmaktır. 2023 hedeflerine adım adım yaklaşırken, 2053-2071 hatta 2123 hedeflerine ulaşabilecek daha müreffeh bir Türkiye için var gücümüzle çalışmalı, ülkemizin dirilişine katkı sağlamalıyız. Ayrıca yeni oluşan kabinede hemşehrimiz Genelkurmay Başkanı Sayın Hulusi Akar´ın Milli Savunma Bakanı olarak görev alması Kayserili olarak bizleri onurlandırmıştır. Sayın Hulusi Akar´a yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı hizmetler yapmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"