KTO HEYETİ´NDEN

KTO HEYETİ´NDEN

VALİ KAMÇI´YA ?HAYIRLI OLSUN? ZİYARETİ?

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Meclis Başkanı Ömer Gülsoy ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Süleyman Kamçı´ya ?hayırlı olsun? ziyaretinde bulundu.
Vali Kamçı, makamındaki kabulde, Ticaret Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri´deki ticaretinin ilerlemesi ve gelişmesinde Ticaret Odasının önemli katkıları olduğunu ifade etti.
Kayseri´nin şu anda hak ettiği yerde bulunduğunu ifade eden Vali Kamçı, Kayseri´nin eskiden beri örnek gösterilen bir il olduğunu ve diğer illerin ?Biz neden Kayseri gibi olmayalım? dediğini belirtti.Kayseri gibi sanayisi gelişmiş illerin artması gerektiğini ifade eden Vali Kamçı, şöyle devam etti: ?Tabi Kayseri gibi illerimizden Anadolu´muz da, Doğu ve Güneydoğumuzda birçok yerde olsun, sanayileşme artsın. Bu anlamda Kayseri´nin çalışkan insanlarını kutluyoruz. Onların temsilcisi olarak sizleri de kutluyoruz. Sizler, Kayseri´nin çalışkan insanlarını temsil eden ticaret erbabısınız. Sizlerin, esnafımızın, sanayicimizin iyi olması vatandaşımızın da iyi olması anlamına gelir. Kayseri bu anlamda kendini aşmış, rayına oturmuş ama bu demek değildir ki böyle gidecek her zaman daha iyisi, daha üst seviye olmalı diye düşünüyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.?
Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz ise son Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atanan Vali Kamçı´ya yeni görevinde başarılar dileyerek, ?Kayseri´ye hoş geldiniz? değerlendirmesinde bulundu?
Ticaret Odası olarak Kayseri´de tüm kurum ve kuruluşlarda uyum içerisinde çalışmaya çözen gösterdiklerini anlatan ve 17 bini aşkın üyesine en iyi hizmeti vermek üzere gayret gösteren bir kurum olduklarını ifade eden Başkan Hiçyılmaz, Kayseri´nin son yıllarda yaptığı çalışmalarla marka şehir olma yolunda ilerlediğini vurguladı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"