KTO KURMAYLARI

KTO KURMAYLARI

TAŞKÖPRÜ HEYETİNİ AĞIRLADI?

Kastamonu Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Balcıoğlu başkanlığındaki yaklaşık 50 kişilik heyet, Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal Haslançacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Coşkun tarafından konuk edildi.
Kayseri Ticaret Odası yönetimi, Kastamonu Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası heyetini ağırladı?VIP salonda yapılan tanışma ve istişare toplantısının açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal Haslançacı, odalar arasındaki işbirliği çalışmalarını ve ziyaretleri önemsediklerini ve bu kapsamda bir dizi program gerçekleştirdiklerini belirtti?
Hasnalçacı Kayseri Ticaret Odası´nın 17 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladığı konuşmasında, ?Odamız; 98 üyeli Meclisi, 11 üyeli Yönetim Kurulu başta olmak üzere diğer komisyon ve kurullar ve personeli ile üyelerine hizmet sunmaktadır. Odamızda, üyelerimize yönelik olarak çalışmaların yürütüldüğü 41 meslek komitemiz bulunmaktadır? değerlendirmesinde bulundu?
Konuşmasında Kayseri Ticaret Odası´nın çalışmalarına da değinen Hasnalçacı, meslek komiteleri çalışmaları, üye temsilciliği sistemi, yeni hizmet binası yapımı başta olmak üzere çok sayıda faaliyete ilişkin Taşköprü heyetini bilgilendirdi.
Kayseri Ticaret Odası olarak, eğitime büyük önem verdiklerini ve girişimcilik başta olmak üzere üyelerden gelen talepler doğrultusunda eğitim programları düzenlediklerini ifade eden Hasnalçacı, örnek bir çalışma yaparak internet sitesinden 21 ayrı başlıkta eğitim hizmeti sunduklarını kaydetti.
Odanın, ISO-9001:2009 Kalite Yönetim Sistemi ve IS0-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerine sahip olduklarını vurgulayan Hasnalçacı, ?27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini ise Ticaret odaları arasında ilk kez biz aldık. Halen de bu belgeye TSE´den almış olan tek oda olma konumundayız. Gelişmenin sınır tanımadığı zamanımızda; üyelerimize, şehrimize ve ülkemize daha iyi hizmet etmek, daha ileriye gidebilmek için çaba sarf ediyoruz. Hedefimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği içinde en önde yer alan ve üyelerine en iyi hizmeti veren ticaret odası olmaktır, diyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum. Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası heyeti olarak yapmış olduğunuz nezaket dolu ziyaretten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.
Taşköprü Ticaret Odası Başkanı Murat Balcıoğlu ise 1969 yılında kurulan Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası´nın 400 civarında üyesi bulunduğunu belirterek, ?6 meslek komitemiz bulunmakta. Meclisimiz 12 yönetim kurulumuz ise 5 kişiden oluşuyor. Kendi bütçemiz ve yapabildiklerimiz doğrultusunda hizmet vermeye çalışıyoruz. İlçemizin ana geliri sarımsak. Sarımsak dışında tarım hayvancılık yapıyoruz. Sigara, kâğıt ve kontra plak fabrikalarımız var? diye konuştu?
Heyetler arası görüş alışıverişinde bulunulan toplantının sonunda karşılıklı hediye takdimi de gerçekleştirildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"