KTO MECLİSİ´NİN YENİ BAŞKANI

KTO MECLİSİ´NİN YENİ BAŞKANI

CENGİZ HAKAN ARSLAN OLDU?

Kayseri Ticaret Odası Meclisi´nin yeni  üyeleri  ilk toplantılarını gerçekleştirip, yeni  meclis başkanlarını  seçtiler?  Cengiz Hakan Arslan´ın  yeni meclis başkanı olduğu  ilk oturumda ayrıca Hesap İnceleme Komisyonu asil ve yedek üyeleri de  belirlendi?

Kayseri  Ticaret  Odası´nın  14 Nisan 2018 Cumartesi günü  gerçekleştirilen Genel Kurulu´nda  meclis üyeliğine seçilen  95 isim ilk toplantı için bir araya geldi? En yaşlı üye Cemal Kılıç´ın başkanlık ettiği ilk oturumda  yeni  meclis başkanını  seçen üyeler bir kez daha  sandık başına giderken  Cengiz Hakan Arslan  meclis başkanlığına seçildi?  Mümtaz Beğen ve Mehmet Kabak´ın  başkan yardımcılıklarına seçildiği  ilk oturumda ayrıca Hesap  İnceleme Komisyonu asil ve yedek  üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi?  Asil Üyeliklere A. Emre Sönmez, Ahmet Akçaya, Ahmet Soysal, Ayhan Şaş, Hakan Topuzoğlu, N.Selçuk Şahin, Yalçın Duru seçilirken  Sedat Erdem, İbrahim Yücel, Hakan Satılmış, Erdoğan Yayla, Mehmet Ozan, İsmail Emek, Ümit Tunçbilek  yedek üye listesinde yer alan üyeler oldular?

Yeni Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan  toplantı sonunda kürsüye gelerek meclis üyelerine  şükranlarını sunarak ?Şahsıma ve başkanlık divanına gösterdiğiniz TEVECCÜH için hepinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.Kayseri Ticaret Odasının oluşturulacak yeni  yönetim kurulu üyelerine, komisyon  üyelerine ve diğer organlarına da yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim.? İfadesini  kullandı?

Öte yandan  meclis üyelerinin Cumartesi günüde bir araya gelerek Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri  ile Tobb delegelerini  belirleyecekleri  öğrenildi?



Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor